Ahahahahaha çok iyiHurdacı lobisi dağılıyor
@Montana @Sodex @II. Invictus @Tiksav Lee @Skywalker @Fruit Punch Samurai @Whitebear D @Arthur Morgan @Kenshiro @Mushelia
Ahahahahaha çok iyiHurdacı lobisi dağılıyor
@Montana @Sodex @II. Invictus @Tiksav Lee @Skywalker @Fruit Punch Samurai @Whitebear D @Arthur Morgan @Kenshiro @Mushelia
Hurdacı lobisinden atılanları Garling lobisine davet etmeye gelen @KuroroSonunda Figarland Lobisi istihbarat birimi Hurdacı Lobisi'nin dağıldığı anlara dair video kayıtlarına ulaşmayı başardı. @II. Invictus @Montana @Fruit Punch Samurai @Sodex @Tiksav Lee @Millennium Wizard
İZLE
Kksnahsjwjah bu da çok iyiX karakter çıkar
MW sen amiral seviyesi misin ?
Çok iyiSonunda Figarland Lobisi istihbarat birimi Hurdacı Lobisi'nin dağıldığı anlara dair video kayıtlarına ulaşmayı başardı. @II. Invictus @Montana @Fruit Punch Samurai @Sodex @Tiksav Lee @Millennium Wizard
İZLE
Duruyor hala. Savunmaya devam.Bir ara Amiral lobisi vardı ona ne oldu ?
İşte aradığımız ruh. Kanaat önderimiz @sensey önderliğinde bu yolda yürümeye devam etmeliyiz.Duruyor hala. Savunmaya devam.
Güzel bir uyarlama. Montana'ya üzülmedim değil.Sonunda Figarland Lobisi istihbarat birimi Hurdacı Lobisi'nin dağıldığı anlara dair video kayıtlarına ulaşmayı başardı. @II. Invictus @Montana @Fruit Punch Samurai @Sodex @Tiksav Lee @Millennium Wizard
İZLE
Ben niye sadece izliyorum lan xDSonunda Figarland Lobisi istihbarat birimi Hurdacı Lobisi'nin dağıldığı anlara dair video kayıtlarına ulaşmayı başardı. @II. Invictus @Montana @Fruit Punch Samurai @Sodex @Tiksav Lee @Millennium Wizard
İZLE