Tanımlamak için başka kelime yok, yeminle hakaret olsun diye yazmıyorum.
O veda paragrafı patlatıyor her seferinde ya hahahhaaUsta gece gece kötü anıları hatırlattın bana..
Aileden biri kaçırılıp eş yapılıyor bunlar kaderine terkediyor, uygun kelime varsa bundan başka kullanayım. Bu kelimeyi bir sürü karaktere kullandılar hiç birine dahil olmadım ama Dragon’a cuk oturuyor.
O gece şu şekil bir pres yemişsin ustam.Usta gece gece kötü anıları hatırlattın bana..
Serinin güzel, sitenin hareketli olduğu zamanlarda bölüm yorumlarından hep şu tarz bir video yapmak istemiştim kısmet olmamıştı. Geçen Sodex'i taş gibi yer yatağında yatırdığımız 48 saatin ardından en azından hurdacı lobisi için bir video yapalım dedik. Arthur alemlere aktığı için gelemedi ama yoksa daha güzel olurdu video :sgözümden yaş geldi, emeğinize sağlık
Çok içten yazmışım ben de patladım.O veda paragrafı patlatıyor her seferinde ya hahahhaa
Kendi mi pazarlıyor? Mezhebi geniş desen anlarım.Aileden biri kaçırılıp eş yapılıyor bunlar kaderine terkediyor, uygun kelime varsa bundan başka kullanayım. Bu kelimeyi bir sürü karaktere kullandılar hiç birine dahil olmadım ama Dragon’a cuk oturuyor.
Tamam hadi mezhebi geniş derim bundan sonra, sizin gibi insafsız değiliz.Kendi mi pazarlıyor? Mezhebi geniş desen anlarım.
Başka lobiler için de yap, Zoro lobisi dağılış Busido ve @Erwin SmithO gece şu şekil bir pres yemişsin ustam.
Serinin güzel, sitenin hareketli olduğu zamanlarda bölüm yorumlarından hep şu tarz bir video yapmak istemiştim kısmet olmamıştı. Geçen Sodex'i taş gibi yer yatağında yatırdığımız 48 saatin ardından en azından hurdacı lobisi için bir video yapalım dedik. Arthur alemlere aktığı için gelemedi ama yoksa daha güzel olurdu video :s
Ustam Zoro lobisine dokunamam dokunursam Wano başında yaptığım Zoro da Sanji de tek başına komutan alamaz yorumlarımı gösterirler ellerinde kasedim var....Başka lobiler için de yap, Zoro lobisi dağılış Busido ve @Erwin Smith
yoksa seni ölüm listesine alırım