Hurdacı lobisi Kid'i tanıtıyor:Açıklıyorum dc’den sen amiral ve hurda lobisinde yoksun dediğim için bilenik @Mihawk
Hurdacı lobisi Kid'i tanıtıyor:Açıklıyorum dc’den sen amiral ve hurda lobisinde yoksun dediğim için bilenik @Mihawk
Sinirlendi @MihawkHurdacı lobisi Kid'i tanıtıyor:
Anlamadım ama güldüm.Şu sahnede öleyazıyordum nerdeyse
@kaizokuou Usta son şansın. Garling'e sadakatini bildirirsen tüm lobilerle ilişkini tek tık ile düzeltiyoruz.Garling lobisi gücünü kullanarak Shanks lobisinden de attırıyorum @Kuroro
Dragon pimp çıktıktan sonra @kaizokuou Dragon lobisinden tüyüp en yakın lobiye kendini atmaya çalışıyor.@kaizokuou Usta son şansın. Garling'e sadakatini bildirirsen tüm lobilerle ilişkini tek tık ile düzeltiyoruz.
O sırada aslında Dragon lobisine lobiyi içerden bitirmek için giren gizli Garling lobisi üyesi @kaizokuouDragon pimp çıktıktan sonra @kaizokuou Dragon lobisinden tüyüp en yakın lobiye kendini atmaya çalışıyor.
O ne Goroseicidir oooo. Sen bilmezsin.O sırada aslında Dragon lobisine lobiyi içerden bitirmek için giren gizli Garling lobisi üyesi @kaizokuou
Tüm lobileri karşıma alınca girdiğim mod:@kaizokuou Usta son şansın. Garling'e sadakatini bildirirsen tüm lobilerle ilişkini tek tık ile düzeltiyoruz.
Kid tek yiyince ilginç bir şekilde tek atan adamın babası Garling lobisine giren Montana'nın planı:Dragon pimp çıktıktan sonra @kaizokuou Dragon lobisinden tüyüp en yakın lobiye kendini atmaya çalışıyor.