Bilmediğim bir şey mi oldu la? En son ne yaptın 61siz @Skywalker , bizi dillere mi düşürdün?@Skywalker ömür boyu kullanır onu artık, yandın sen.
Bilmediğim bir şey mi oldu la? En son ne yaptın 61siz @Skywalker , bizi dillere mi düşürdün?@Skywalker ömür boyu kullanır onu artık, yandın sen.
En son seni sahte doktora eklediğini biliyorum ben yokken ne yaptı bilgim yok pek.Bilmediğim bir şey mi oldu la? En son ne yaptın 61siz @Skywalker , bizi dillere mi düşürdün?
Öyle bir şey çıkarsa şundan yaparız usta...
He, ondan sonra çok girişimleri oldu ya o eski haber. Rüyasında bile benimle ilgili capsler görüyor bu 61siz. Bir de @kekomancer ve @RedTeroR var onlardan da vazgeçemiyor. Herif karikatür çizmeyi bırakıp bize dadandı resmenEn son seni sahte doktora eklediğini biliyorum ben yokken ne yaptı bilgim yok pek.
Kaçak güreşiyor kendi fotosunu da atmamış. İhale almışsınız başa valla geçmiş olsun.He, ondan sonra çok girişimleri oldu ya o eski haber. Rüyasında bile benimle ilgili capsler görüyor bu 61siz. Bir de @kekomancer ve @RedTeroR var onlardan da vazgeçemiyor. Herif karikatür çizmeyi bırakıp bize dadandı resmen
Kid ile çok uğraştınız karma devreye girdi. Şaka bir yana emeğine üzüldüm be ustam. Canın sağolsun.Nazar değdi program ses kaydını wpden aldığım için benim seslerimi görmüyor videoya ekleyemiyorum. Tekrar kayıt almaya da üşendim şimdi. Skywalker için Karadeniz şivesi bile yapmıştım oysa... Kid lobisi video yayınlanmadan kaldirttı ustam...
O konuda gerekeni söyledik cane. Delikanlı adam bunca mesaiden sonra en azından bir vesikalığı masaya kor. Ama işte ötesini söylemedik, sevdiğimiz bir kardeşimiz neticede bu 61siz.Kaçak güreşiyor kendi fotosunu da atmamış. İhale almışsınız başa valla geçmiş olsun.
@II. Invictus @Tiksav Lee @Fruit Punch SamuraiKid ile çok uğraştınız karma devreye girdi. Şaka bir yana emeğine üzüldüm be ustam. Canın sağolsun.