adama twitterda bile huzur yok, aga beKing mevzusu artık kapanmıştır arkadaşlar. 13 Aralık'ta onaylanan hesabı silindi. 1,5 sene sonra gelirse gelir. O güne kadar artık KF ile alakası kalmamıştır.
adama twitterda bile huzur yok, aga beKing mevzusu artık kapanmıştır arkadaşlar. 13 Aralık'ta onaylanan hesabı silindi. 1,5 sene sonra gelirse gelir. O güne kadar artık KF ile alakası kalmamıştır.
Konu açma hevesi ve tutması@Mihawk da beni sorguya çekmişti. Anlamıyorum benim King olabileceğimi düşündüren ne size
Hangi hesapmis soylede @UnAllen rahatlasinKing mevzusu artık kapanmıştır arkadaşlar. 13 Aralık'ta onaylanan hesabı silindi. 1,5 sene sonra gelirse gelir. O güne kadar artık KF ile alakası kalmamıştır.
@Mihawk
Bizde bi ip testi falan yok mu şu şüpheli adamlara ikişer tane sallayalım herkes hizaya gelsin. Bu böyle devam etmez köşeye sıkışıyoruz
Nicki neydi?King mevzusu artık kapanmıştır arkadaşlar. 13 Aralık'ta onaylanan hesabı silindi. 1,5 sene sonra gelirse gelir. O güne kadar artık KF ile alakası kalmamıştır.
Mwye iteleme en son yetenek paketi şimdilik Montana için. Henüz savunma sanayine yeterli yatırımı yapmadı@Mihawk
Bizde bi ip testi falan yok mu şu şüpheli adamlara ikişer tane sallayalım herkes hizaya gelsin. Bu böyle devam etmez köşeye sıkışıyoruz