Hadi amiral sevmiyorsun diyelim Kid'in nesi var? Yada şuan amiral olmayan Aokiji'nin?Bu filmi de severim hee
Videonun başındakileri Nuh'un gemisinin kargo bölümü envanterinden seçmeseydin fanı olunabilecek başka karakerlerde gösterebilirdin
Hadi amiral sevmiyorsun diyelim Kid'in nesi var? Yada şuan amiral olmayan Aokiji'nin?Bu filmi de severim hee
Videonun başındakileri Nuh'un gemisinin kargo bölümü envanterinden seçmeseydin fanı olunabilecek başka karakerlerde gösterebilirdin
Asıl ben sana soruyorum nesi var? şaka bir yana Aokiji, Fujitora ve Kid güzel karakterler ama Kid çok kötü işlendi.Kid'in nesi var?
Kid iyi işlenemedi evet ama tarzını seviyorum ben. Shanks fanı olduğunu kabul ettin en azından bu bana yeter.Asıl ben sana soruyorum nesi var? şaka bir yana Aokiji, Fujitora ve Kid güzel karakterler ama Kid çok kötü işlendi.
Ben öyle bir şey söylemedim olunabilecek dedim olduğum demedim ama seni mi kıracağım olayım be hadi.Shanks fanı olduğunu kabul ettin en azından bu bana yeter.
Sodex türünün son örneği Amazonlarda yaşayan son Kid fanı artık soyları tükendi dinozorlar gibi dünyadan silindi hurdacılar.Asıl ben sana soruyorum nesi var? şaka bir yana Aokiji, Fujitora ve Kid güzel karakterler ama Kid çok kötü işlendi.
Doflamingo'yu terk ettiğin gibi Kid'i terk edeceğimi düşündün tabi yanıldın.Sodex türünün son örneği Amazonlarda yaşayan Kid fanı artık soyları tükendi dinozorlar gibi dünyadan silindi hurdacılar.
Sadece ben değil Doffy lobisinin bütün üyeleri biz sandıkları asla terketmedik.Doflamingo'yu terk ettiğin gibi Kid'i terk edeceğimi düşündün tabi yanıldın.
@Arthur Morgan ın başlattığı akımı durdurmaya çalışırken@Büyük Korsan Kaidou 'nun şimdiye kadar kullandığı birbirinden farklı yüzlerce avatarın ortaya çıkış şekli