Usta hevesin kırılmasın , yorum yapmayayım ben.@Whitebear D Ryokugyu'ya saf dedim diye mi üzüldün; yoksa Aokiji'yi çöplerle kıyaslıyorum diye mi? :d
Sensey'in hangi tarafı tutacağını merak ettim sadece.
Usta hevesin kırılmasın , yorum yapmayayım ben.@Whitebear D Ryokugyu'ya saf dedim diye mi üzüldün; yoksa Aokiji'yi çöplerle kıyaslıyorum diye mi? :d
Eski üçlü benim için ayrı. Yanlarına bir Mihawk'ı koyarım herhalde.@Whitebear D Ryokugyu'ya saf dedim diye mi üzüldün; yoksa Aokiji'yi çöplerle kıyaslıyorum diye mi? :d
Sanırım bir tek sen fark ettin.Garp övenler tezgahının en öndeki Trabzonspor formalı @Skywalker galiba. Monti’ye iki üç laf atıp çıkar o sıradan.
30 saniye sabırla ne dedirtecek diye bekledim. Aybo kısmını malum yere denk getirdiğini görünce ipler koptu bende de. Yeni bir sansür doğdu ayboGülmekten boğuluyordum. @Büyük Komutan Sakazuki
Dudaklar da mı?Senin tip Aramaki'yi andırıyor.
Dudaklar da mı?
30 saniye sabırla ne dedirtecek diye bekledim. Aybo kısmını malum yere denk getirdiğini görünce ipler koptu bende de. Yeni bir sansür doğdu aybo
AHFbwahfbahf ben de yaparken güldüm heheGülmekten boğuluyordum. @Büyük Komutan Sakazuki