Bu kadar kolay olmayacağını bilmeliydim.
Ona fatalytiyi çakıcam ama büyük ihtimalle sövüp banlanır.MW'nin 1. sırasına yerleşene şimdiden geçmiş olsun.
Şunu görmek için neler vermezdim...Ona fatalytiyi çakıcam ama büyük ihtimalle sövüp banlanır.
Ciddi tartışmalarda bunca yıl boyunca üstüne feci gittiler hakarete varan şeyler yazdılar sövmeyi bırak birine ağır bir şey demedi. Sodex'e terörist demek haricinde sınırı aştığını görmedim. Sodex'in koyduğu çıtayı aşabilirsen çok büyük iş olumOna fatalytiyi çakıcam ama büyük ihtimalle sövüp banlanır.
1 şişe köpek öldüren içen @Büyük Komutan Sakazuki ile karşılaşmamış diye yorumladım.Ciddi tartışmalarda bunca yıl boyunca üstüne feci gittiler hakarete varan şeyler yazdılar sövmeyi bırak birine ağır bir şey demedi. Sodex'e terörist demek haricinde sınırı aştığını görmedim. Sodex'in koyduğu çıtayı aşabilirsen çok büyük iş olum
Aşırı dozdan gider.Ciddi tartışmalarda bunca yıl boyunca üstüne feci gittiler hakarete varan şeyler yazdılar sövmeyi bırak birine ağır bir şey demedi. Sodex'e terörist demek haricinde sınırı aştığını görmedim. Sodex'in koyduğu çıtayı aşabilirsen çok büyük iş olum
O kadar emek harcayıp videolar yapmış saatlerini harcamış iki boş beleş salladım gevşek gevşek konuştum diye geçtim mi sandın.
Özele gelŞunu görmek için neler vermezdim...
İki yüz vermeye gelmiyor oran buran ayrı oynuyor hemen. Millet büyükdükçe olgunlaşır sende ergenleşme eğilimi varO kadar emek harcayıp videolar yapmış saatlerini harcamış iki boş beleş salladım gevşek gevşek konuştum diye geçtim mi sandın.
Özele gel