Shanks seviyor musun?
Shanks seviyor musun?
O seviyor diye biliyorum. Sizin lobinin üyelerinden sonra tek iyi tarafı farklı karakterleri sevebiliyor oluşunuz.
O seviyor diye biliyorum. Sizin lobinin üyelerinden sonra tek iyi tarafı farklı karakterleri sevebiliyor oluşunuz.
Benim ile @Büyük Komutan Sakazuki nin Kid dışında sevdiğimiz ortak ne karakter var la? Adam dragon fanı amiral haterı. Anewliz yeteneğin göz dolduruyor yine.İşin garibi o ekipte sadece Polat ile Abdülhey orijinal devlet görevlisi ve lobinizde Kid harici diğer sevdiği karakterler de ortak olan sadece sen ve Montana var. Diğerlerinin size ters gelen karakterleri sevdiği biliniyor forumca.
O Sedexle seni kastetti ustaBenim ile @Büyük Komutan Sakazuki nin Kid dışında sevdiğimiz ortak ne karakter var la? Adam dragon fanı amiral haterı. Anewliz yeteneğin göz dolduruyor yine.
Bir Garp var herhalde.Benim @Büyük Komutan Sakazuki ile Kid dışında sevdiğimiz ortak ne karakter var la? Adam dragon fanı amiral haterı. Anewliz yeteneğin göz dolduruyor yine.
@Sodex de WB’ci, ben ise gram sevmem. 61’siz yine bir şeyler sallıyor.O Sedexle seni kastetti usta
Sodex'e dedim onu BKS'ye değil. Senin bahsettiğin anewliz yeteneğim senin idrak yeteğinle kapışır vaziyette şuanBenim ile @Büyük Komutan Sakazuki nin Kid dışında sevdiğimiz ortak ne karakter var la? Adam dragon fanı amiral haterı. Anewliz yeteneğin göz dolduruyor yine.
Garp beşimizin ortak değeriBir Garp var herhalde.
Sodex'e dedim onu BKS'ye değil. Senin bahsettiğin anewliz yeteneğim senin idrak yeteğinle kapışır vaziyette şuan