Bir sıkıntı yok ya bakma sen 61size o uğraşır durur. Ben mutluyum olduğum yerde.@Sodex gel ben sana bulurum lobi, olmadı kendi lobini açtırırız uyma sen bunlara civanım.
Bir sıkıntı yok ya bakma sen 61size o uğraşır durur. Ben mutluyum olduğum yerde.@Sodex gel ben sana bulurum lobi, olmadı kendi lobini açtırırız uyma sen bunlara civanım.
@Montana öyle demiyor amaBir sıkıntı yok ya bakma sen 61size o uğraşır durur. Ben mutluyum olduğum yerde.
@Montana öyle demiyor ama
Sıkıntı değil. Bir telefonla Montana ve Sodex'in arasını düzeltirim.@Montana öyle demiyor ama
Ona sorsan o da öyle der. İstediğini düşünebilirsin zaten sana bir şey kanıtlama mecburiyetinde değilim.@Montana öyle demiyor ama
Yine çöple uğraşıyorum ne farkı kaldı sen banlıyken görmemişsindir Croco ve Kizaru'ya ne çay sunumları yaptırdım Law tarafı ile de uğraştım ama onlar karabatak gibi Law'ın olmadığı bölüm dalıyor Law gözükene kadar çıkmıyorlar.
Bazılarını görmüştüm :Ssen banlıyken görmemişsindir Croco ve Kizaru'ya ne çay sunumları yaptırdım
İşte sadece Lawcılar olsa mesain baya azalırLaw tarafı ile de uğraştım ama onlar karabatak gibi Law'ın olmadığı bölüm dalıyor Law gözükene kadar çıkmıyorlar.
Goygoy mevzusu oldu mu dayanamam. Zaten eğlenmek için giriyorum şuraya.Bazılarını görmüştüm :S
İşte sadece Lawcılar olsa mesain baya azalır