Dattebayo..! 5 Mar 2023 #1,621 Kuromi dedi ki: Gizli İçerik: 1077. bölümden sonra Genişletmek için tıkla ...
Tommy Vercetti 5 Mar 2023 #1,622 Kuromi dedi ki: Gizli İçerik: 1077. bölümden sonra Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik
Bogeyman 5 Mar 2023 #1,623 Kuromi dedi ki: Gizli İçerik: 1077. bölümden sonra Genişletmek için tıkla ... Ha öylemi olmus
Densetsu no Samurai 5 Mar 2023 #1,624 Kenshiro dedi ki: @Densetsu no Samurai efsane olmuş. Genişletmek için tıkla ... Kurtlar vadisi izlemedim. Ama Laz Ziya'yı bilhassa sesinin kalitesinden ötürü bilirim. Bakışı çok şey anlatmış. Nice küfürler barındırıyor.
Kenshiro dedi ki: @Densetsu no Samurai efsane olmuş. Genişletmek için tıkla ... Kurtlar vadisi izlemedim. Ama Laz Ziya'yı bilhassa sesinin kalitesinden ötürü bilirim. Bakışı çok şey anlatmış. Nice küfürler barındırıyor.
Tommy Vercetti 5 Mar 2023 #1,625 Yıllardır en sevdigim karakter Zoro... tek bir sbs ile harcanınca... benim Enma'ya yansıyan görüntüm... Gizli İçerik dünyası başına yıkılan maymun dünyası başına yıkılan maymun youtube.com
Yıllardır en sevdigim karakter Zoro... tek bir sbs ile harcanınca... benim Enma'ya yansıyan görüntüm... Gizli İçerik dünyası başına yıkılan maymun dünyası başına yıkılan maymun youtube.com
Kenshiro 6 Mar 2023 #1,628 Büyük Devrimci Dragon dedi ki: Genişletmek için tıkla ... Sonu sesli güldürdü.
Skywalker 6 Mar 2023 #1,630 Farklı Mj hesabı açıp botla mücadele ederken aynı resimleri kullanan @Büyük Devrimci Dragon 'a botun tavrı
Farklı Mj hesabı açıp botla mücadele ederken aynı resimleri kullanan @Büyük Devrimci Dragon 'a botun tavrı