Zaten orijinalinden çok iyi. Hala açar açar gülerim.Geçen filmin bir sahnesini editleyip atmıştı, baya güldüm şahsen. Belki de orijinalinden bile iyidir. @Montana
Zaten orijinalinden çok iyi. Hala açar açar gülerim.Geçen filmin bir sahnesini editleyip atmıştı, baya güldüm şahsen. Belki de orijinalinden bile iyidir. @Montana
Ona ben de baya gülmüştüm ya. Zaten kötü film önereceğini düşünmüyorum ben bir bakmak lazım.Geçen filmin bir sahnesini editleyip atmıştı, baya güldüm şahsen. Belki de orijinalinden bile iyidir. @Montana
"Şuna bir bak bununla Kaido'yu bile kesersin"Zaten orijinalinden çok iyi. Hala açar açar gülerim.
Şöyle topluca izleyelim.Ona ben de baya gülmüştüm ya. Zaten kötü film önereceğini düşünmüyorum ben bir bakmak lazım.
O mistik bildirim kütüphanedeyken gelince bizim panik
"İyi ki denizcileri çağırmadı Akainu falan gelse yenemezdim""Şuna bir bak bununla Kaido'yu bile kesersin"
En zor kararları en güçlü iradeler verir...
Link varsa özelden at usta bakarım.@FrostPale Stremio'da kesintisiz, HD ve orijinal olarak buldum. En büyük sıkıntısı Altyazı uyumu yok. Onu çözersen sıkıntısız izlersin.
Onun yerinde olsam bir aktör var bütün filmlerini sıfırdan izleme keyfi güzel olurdu ama filmleri çok eski işte herkes izlemeyebilir.Godfather filminde oynaması için ısrar ediyorlar ama emekli olduğu için kabul etmiyor.Amerika'da bir dönem gangster filmleri çok popülermiş tek filmle ünlü oluyorlar daha sonra bu filmlerde oynamak zorunda kalıyorsun haliyle.Frankestein rolüyle ünlenen adamın canavarı oynamaktan kurtulamaması gibi.