Sen üzme canını Kuroro, insanlar bu konuyla ilgili caps atmak için bile buraya uğruyor.
Bu capsi görünce konu sahibine bakıp Kuroro sanıyorsun ama sonra hayal kırıklığına uğruyorsun.Bir yandan da ürktüm adamın Garling lobisi gibi 1500 sayfalık konuya da çökmesi oldukça ürkütücü…
Sahip olmayınca üzerine çökülmüş. Yemeyenin malını yerler.Bu capsi görünce konu sahibine bakıp Kuroro sanıyorsun ama sonra hayal kırıklığına uğruyorsun.Bir yandan da ürktüm adamın Garling lobisi gibi 1500 sayfalık konuya da çökmesi oldukça ürkütücü…
Aynen öyle.Sen çıkıp hava alsana biraz burası çok yormuştur seni birkaç ay ara ver foruma yerine de lobidaşlarından biri baksın.Sahip olmayınca üzerine çökülmüş. Yemeyenin malını yerler.
Ne oldu konuda bulunmamdan rahatsız mı oldun? Sana da caps gelir diye. :dAynen öyle.Sen çıkıp hava alsana biraz burası çok yormuştur seni birkaç ay ara ver foruma yerine de lobidaşlarından biri baksın.
Yok sen direk foruma uzun bir süre ara ver kendine tatil ver gez toz biz hallederiz herşeyi gözün arkada kalmasın.Ne oldu konuda bulunmamdan rahatsız mı oldun? Sana da caps gelir diye. :d
Benim bundan aldığım keyif
Bu şüpheli hallederiz demen daha da şüpheli :dd.dYok sen direk foruma uzun bir süre ara ver kendine tatil ver gez toz biz hallederiz herşeyi gözün arkada kalmasın.