Fantezi Lig'in lafı her açıldığında @Kuroro nun minimum sinir seviyesiFantezi Lig holiganlarının dönüşü sert oldu. @Kuroro çaresiz. @Feitan @justahuman @Count Alucard @Whitebear D @Kenshiro @Tiksav Lee @kaos @Trafalgar Law @Chibi Şeytan
Fantezi Lig'in lafı her açıldığında @Kuroro nun minimum sinir seviyesiFantezi Lig holiganlarının dönüşü sert oldu. @Kuroro çaresiz. @Feitan @justahuman @Count Alucard @Whitebear D @Kenshiro @Tiksav Lee @kaos @Trafalgar Law @Chibi Şeytan
Caps konusunun foruma mesaj yazmayıp sadece capslere bakan 25 gizli üyesi ile fantezi lig konusuna şöyle bir baskın yapmak farz olduFantezi Lig holiganlarının dönüşü sert oldu. @Kuroro çaresiz. @Feitan @justahuman @Count Alucard @Whitebear D @Kenshiro @Tiksav Lee @kaos @Trafalgar Law @Chibi Şeytan
Nick değiştirdikten sonra benim forumda tanınırlık oranı
Orohime olduğum için üzülsem mi sevinsem mi bilemedim...Fantezi Lig konusuna baskın yapıp @artyomdh 'e saldırı düzenlerken @Whitebear D yetmezmiş gibi bir tanıdık yüzle daha karşılaşıyorum... @Montana @Kenshiro @Chuck Norris
Öyle göstere göstere baskın yaparsan herkes seni yer.Fantezi Lig konusuna baskın yapıp @artyomdh 'e saldırı düzenlerken @Whitebear D yetmezmiş gibi bir tanıdık yüzle daha karşılaşıyorum... @Montana @Kenshiro @Chuck Norris