Caps konusu uzmanlarının ulaşacağı mertebe budur:
Bugün çete savaşları konusunda yaşananlardan sonra Fantezi Ligini bırakma kararı aldım ve daha fazla konuşmayacağım. Her ne kadar sürtüşsek de konuyu @Kuroro'ya devrediyorum. Emanetime sahip çıkacaktır. Çok duygulandım konuyu kendisine verirken... @Whitebear D @Kenny @Skywalker @Kenshiro @Sodex @FıstıklıBaklava @Glorfindel @Chuck Norris @Dattebayo..!
Şu şekil izledimBugün çete savaşları konusunda yaşananlardan sonra Fantezi Ligini bırakma kararı aldım ve daha fazla konuşmayacağım. Her ne kadar sürtüşsek de konuyu @Kuroro'ya devrediyorum. Emanetime sahip çıkacaktır. Çok duygulandım konuyu kendisine verirken... @Whitebear D @Kenny @Skywalker @Kenshiro @Sodex @FıstıklıBaklava @Glorfindel @Chuck Norris @Dattebayo..!
@FıstıklıBaklava'nın üçüncü bölüm fragmanı
Caps Lobisi Arcı: Kuroro vs Herkes!
Çok yakında kendi gününde kendi saatinde
@artyomdh @Kuroro @Skywalker @Dattebayo..! @Kenshiro
Videoda fantezi futbol lobisi gerçek dışı bir şekilde aciz gösterilmiş olsa da videoyu çok beğendim çünkü:
Videomu izlemediğin için bende maks 1 dakika izledim. Hakedene hakettiği gibi Sky.
Ben 9 dakika izlemedim, kârdayım 6 küsür dk izledim kapattım başta. Nerden bileyim 8.dakikada aksiyon olacağınıVideomu izlemediğin için bende 1 dakika izledim. Hakedene hakettiği gibi Sky.