onana'nın adı bir ara bizimle de geçmişti. gelirse diye hazırda tutuyordum başta @Count Alucard olmak üzere bjk'li arkadaşlara yapacağım gerçek onana şakalarını
onana'nın adı bir ara bizimle de geçmişti. gelirse diye hazırda tutuyordum başta @Count Alucard olmak üzere bjk'li arkadaşlara yapacağım gerçek onana şakalarını
Sen yine de yap şakalarınıonana'nın adı bir ara bizimle de geçmişti. gelirse diye hazırda tutuyordum başta @Count Alucard olmak üzere bjk'li arkadaşlara yapacağım gerçek onana şakalarını
kahkaha attım videoyu izlerken, mükemmel olmuş ama gözlerim fantezi futbol liginin duayen teknik direktörü @Riful u aramadı değil videoyu izlerkenFantezi Ligin foruma vedası. @Kenny @Feitan @Count Alucard @Glorfindel @kaizokou @Dattebayo..! @Whitebear D
Çöp turnuvanın konusunu 1500 sayfa taşıdı. Böyle kaliteli uyuşturucu görmedim son zamanlardaFantezi Ligin foruma vedası. @Kenny @Feitan @Count Alucard @Glorfindel @kaizokou @Dattebayo..! @Whitebear D
Mwye bile geçilmek mi ? Benim oyuna sonradan girdiğimden haberin yok galiba ligin başında oyuncu alamadım zaten o yüzden ilk maç günü millet 60 puan toplarken 29 puan anca almışım finalde fark yarattı. :/Biraz daha uzun yapacaktım ama Fb maçı başlayacak :s
@artyomdh @Glorfindel @Tiksav Lee @Kaizoku-Ou @Riful
Çok iyi olmuşBiraz daha uzun yapacaktım ama Fb maçı başlayacak :s
@artyomdh @Glorfindel @Tiksav Lee @Kaizoku-Ou @Riful
Küfürlü paylaşım sonrası ani geri vites @KuzanVideo atmıştım ama altyazı da sorun var. Düzeltme.
Direkt altyazı kaybolmuş. Boş video atmışım.Küfürlü paylaşım sonrası ani geri vites @Kuzan