Yine 2. hesap muhabbeti çoğaldığına göre yavaştan ben kaçar, 2 3 aya görüşürüz.
Yine 2. hesap muhabbeti çoğaldığına göre yavaştan ben kaçar, 2 3 aya görüşürüz.
Reis ne yorumu Allah aşkına sen anne tarafını sülalesi olarak görmeyen adamsın neyi anlatıyorsun sen bayramda anne tarafını kabul etmiyorsundur misafir olarak falanKardeş sen ne anlayacaksın, senle aramızdaki yorum farkı şu şekil
Zaten ana hesap red sen ve azo yan hesaptırAdam haklı olduğu için aynısını söylüyorum. Red gibi bir forum efsanesinin ikinci hesaba ihtiyacı yok.
Sen dünyadan da habersizsin soy anne tarafından yürümez zaten çoğu kültürde üstelik Zoro'nun Annesi Shimotsuki değil anlıyor musun kardeşim.Reis ne yorumu Allah aşkına sen anne tarafını sülalesi olarak görmeyen adamsın neyi anlatıyorsun sen bayramda anne tarafını kabul etmiyorsundur misafir olarak falan
Aradığı ortam bu sefer sağlanamadı @Azo feyfa 'nın. Bunalınca gitmek istemesi bana başka birini hatırlattı ama neyse...Demiştim sana @Skywalker
Böyle ağır konuşma la adamcağız allenır falanAradığı ortam bu sefer sağlanamadı @Azo feyfa 'nın. Bunalınca gitmek istemesi bana başka birini hatırlattı ama neyse...
Kültür ile genetik yorumlayan ilk kişi olabilirsin.Dayın teyzen falan varsa görmesinler bu yorumlarınıSen dünyadan da habersizsin soy anne tarafından yürümez zaten çoğu kültürde üstelik Zoro'nun Annesi Shimotsuki değil anlıyor musun kardeşim.
Ne annesi ne de babası shimotsuki.
Kan bağını Hz. Adem ile açıklıyor Kimse direkt oğlu demiyor zaten. Baskın genler Ryuma tarafından gelmiş bu bariz.Kültür ile genetik yorumlayan ilk kişi olabilirsin.Dayın teyzen falan varsa görmesinler bu yorumlarını
Red bu haklı çıkmak için herşeyi söyleyebilirKan bağını Hz. Adem ile açıklıyor Kimse direkt oğlu demiyor zaten. Baskın genler Ryuma tarafından gelmiş bu bariz.
Kan bağını Hz. Adem ile açıklıyor Kimse direkt oğlu demiyor zaten. Baskın genler Ryuma tarafından gelmiş bu bariz.
Demek baskın genlere döndükRed bu haklı çıkmak için herşeyi söyleyebilir