Forumdaki samsunlu artışını görünce de ortalık 55 oldu kullanabiliriz belki @SkywalkerBu arada yeni bir argo deyim keşfettim, kullanasım geldi. Ortalık 56 oldu caps konusu canlanınca. (56 go-mu ile alakası yoktur )
Forumdaki samsunlu artışını görünce de ortalık 55 oldu kullanabiliriz belki @SkywalkerBu arada yeni bir argo deyim keşfettim, kullanasım geldi. Ortalık 56 oldu caps konusu canlanınca. (56 go-mu ile alakası yoktur )
56dan bir eksikti, hamsisiz gidince tam oldu 55+1 diyelimForumdaki samsunlu artışını görünce de ortalık 55 oldu kullanabiliriz belki @Skywalker
Zaten okusan bazı şeyleri Zoro soyuna itiraz etmezdin yani biliyoruz okumadığını ama güzel bir itiraf olmuş
Montana olmayınca Kid ile dalga geçesim kaçtı ya.Monti uçunca gelmiş şüphelendik
Nikacı adam tabi top gear vidyosu atıyor
Luffy evrendeki en özel kişi falan çıktı hâlâ Zoro'yu soyundan vurma çabaları sürüyor. Adamın babası çapulculara ölmüş yahu ne soyluluğu.Gerçekler yine 61'sizin Zorona gitmiş xD
Nika'nın yüceliğini anlayamazsınızNikacı adam tabi top gear vidyosu atıyor
Piç demedim piç gibi dedim. Abi aradaki farkı anlatmama gerek yok diye düşünüyorum.Luffy'e soğuduğunu anlıyorduk da piç demen yakışmadı
Toplayamazsın şu saatten sonra Carpe bile atışını yaptı xDPiç demedim piç gibi dedim. Abi aradaki farkı anlatmama gerek yok diye düşünüyorum.