Caps konusunda çift hesap muhabbeti yerine başkalarına caps yapıldığını görünce mevzu iyice unutulsun diye art arda mesaj atan @Azo feyfa
Devrimcilere sataşmayıda bıraktım @Büyük Korsan Kaidou ve sen niye peşimi bırakmıyosunuz.Caps konusunda çift hesap muhabbeti yerine başkalarına caps yapıldığını görünce mevzu iyice unutulsun diye art arda mesaj atan @Azo feyfa
Ben sana sataşmadım ki sürekli sataşalım mı istiyorsun anlamadım.
Nika fanı olan sensin la ben değiliddialı laflar
Kötü deneme. Şerbetliyim la ben zorocu palavralarına karşı. Boşa uğraşma. Git aşura maşura uyandır da gelZoro Ryuma'yı yendi onun kılıcını aldı wanoda Ryuma'nın kılıcı ver sana enma verelim dediler kabul etti. Peki Luffy şeytan meyvesini nasıl elde etti? Shanks'dan çalarak yedi hırsızlık yaptı hırsız Luffy, Karasakaldan bir farkı yok.
Önceden dragonculara sataşıyormuş. Bir zamanlar doğru yoldaymış deseneBen sana sataşmadım ki sürekli sataşalım mı istiyorsun anlamadım.
Zorocuların psikolojiyi iyi yansıtmış @Alpamis
Nika demedik zaten orada Tanrı meyvesi yiyen karakter dedik yani lütfü fanısın.Nika fanı olan sensin la ben değil
Adam günün 24 saatinin en az 15 saatini çalışarak geçiriyor haksız güç diyorlar, iyide Enma'yı Ryuma'nın kılıcına takas etti haksız bir şey yok gökten düşmedi o kılıç. Ryuma'yı yendi sonrada kılıcını takas etti.Zorocuların psikolojiyi iyi yansıtmış @Alpamis
Nika fanı tabiki benim
Aşura açtım diyen @Azo feyfa temsiliNika fanı olan sensin la ben değil
Kötü deneme. Şerbetliyim la ben zorocu palavralarına karşı. Boşa uğraşma. Git aşura maşura uyandır da gel