Kara defterimde birinci sıraya yükseldin…Kan davasına çevirdin artık kurtuluşun yok.
Siz musallat ettiniz kime kızacağım günahı boynunuza.Abi beni karıştırmayın MW’li capslere, bana kızıyor herif.
Adını biliyorsun favori ismin.
Kara defterimde birinci sıraya yükseldin…Kan davasına çevirdin artık kurtuluşun yok.
Siz musallat ettiniz kime kızacağım günahı boynunuza.Abi beni karıştırmayın MW’li capslere, bana kızıyor herif.
@Skywalker @II. InvictusKara defterimde birinci sıraya yükseldin…Kan davasına çevirdin artık kurtuluşun yok.
Siz musallat ettiniz kime kızacağım günahı boynunuza.
La bu caps de kime laf attın MW mi? MW değil gibiydi ama adam yinede üstüne alındı. Paranoyak olmuş adam.
@Millennium Wizard 'a bu kim olur sence diye soruyorum yahuLa bu caps de kime laf attın MW mi? MW değil gibiydi ama adam yinede üstüne alındı. Paranoyak olmuş adam.
Üstüne de alınmıyor ha @Skywalker kendiyle birlikte başkasını da yakma peşinde.İşte güvendiğin adam İnvikBunu @Millennium Wizard sandım Allah çarpsın usta, bize demişler ama sanırım @II. Invictus
Benim hakkımda niye şifreli konuşuyorsunuz la Voldemort’muyuz?Üstüne de alınmıyor ha @Skywalker kendiyle birlikte başkasını da yakma peşinde.İşte güvendiğin adam İnvik
Yok abi asıl King konuşmalarını çıkarsak konunun yarısı gider.MW'yi çıkarsan konu 30 sayfa
Adam için Voldemort gibi birşeysin sürekli Pottaaa der gibi 61’siz falan diyorsun.Benim hakkımda nite şifreli konuşuyorsunuz la Voldemort’muyuz?