Tam zamanında dönmüşüm.OP kötüye gidip millet sadece futbol konuşurken yenilmemizin ardından forumu artık ölü beklerken birden ortaya çıkan @King : MERABALAR!
Sırf dönmesi bile bu konuda en az 50 sayfa muhabbet döndürür.
2 sene olmuş ben de özledim valla. O değilde @Azo feyfa kim?Harbiden ben de çok özledim @King reisi. Neyse ki onun yokluğunu @Azo feyfa dolduruyor
Sen yokken @Raven senin yan hesap ilan edildi, ondan yıllar sonra da Azim Yılmaz reis @Azo feyfa oldu, caps konusundaki dehşet başarısından dolayı sen olduğundan şüphelendik, şu an modlar senle @Azo feyfa ’nın IP adreslerini kontrol ediyordur2 sene olmuş ben de özledim valla. O değilde @Azo feyfa kim?
@King Ben normalde hiç mesaj atmıyordum sadece tepkime atıyordum bir süre sonra insanların dikkatini çektim bana zorla mesaj attırdılar ondan sonra bende caps atmaya başladım bu konuda iyi olduğum için bana senin 2. Hesabın olduğumu söylediler. İşin özeti hiç bir başarı cezasız kalmaz.caps konusundaki dehşet başarısından dolayı
İkisini de ilk defa görmem dışında sorun yok.Sen yokken @Raven senin yan hesap ilan edildi, ondan yıllar sonra da Azim Yılmaz reis @Azo feyfa oldu, caps konusundaki dehşet başarısından dolayı sen olduğundan şüphelendik, şu an modlar senle @Azo feyfa ’nın IP adreslerini kontrol ediyordur
@Skywalker durumları sen daha iyi biliyorsun reis
Tam zamanında dönmüşüm.
Yok reis 2. Hesabım ben @Büyük Korsan Kaidou öyle söylüyor.İkisini de ilk defa görmem dışında sorun yok.