Herkesin öyle geliyordur herhalde, bir süre unutmuştum yine aklıma geldiUsta benim ismi caps konusunda her gördüğünde aklına 2. hesap şakası mı geliyor, devrimci düşmanı olduğum için Mart ayından beri bilerek yapıyorsun değil mi.
Herkesin öyle geliyordur herhalde, bir süre unutmuştum yine aklıma geldiUsta benim ismi caps konusunda her gördüğünde aklına 2. hesap şakası mı geliyor, devrimci düşmanı olduğum için Mart ayından beri bilerek yapıyorsun değil mi.
Eskiden başka birinin 2. hesabı olduğumu söylüyordun şimdide başka birinin benim 2. hesabım olduğunu söylüyorsun. Bide hala ban yiyeceğimi sanıyorsun sana şu videoyu bırakıyorum.Azo feyfa'nın ikinci hesabı tespit edildiğinde modlar tarafından çekilecek tarife;
Senin ana hesabın ifşa olduğunda görücez ne olacağınıEskiden başka birinin 2. hesabı olduğumu söylüyordun şimdide başka birinin benim 2. hesabım olduğunu söylüyorsun. Bide hala ban yiyeceğimi sanıyorsun sana şu videoyu bırakıyorum.
Bir ara sürekli kendisine caps yapıldığı dönemi hatırlayan @Millennium WizardEski kf caps ortamını özleyen biz;
Sky reis beni sevmiyormuş.Seni ben de sevmiyorum, haklılar sanırım