1 Ay kendimi banlattım banım açılalı 3 gün oldu daha hiç devrimcilere sallamadım. Normal şartlarda şimdiye kadar 20 tane caps atardım, 33 gündür devrimcilerle kapışmıyorum bünyede şöyle bir iştah var.Caps konusunu öldüren Euro 2024 konusuna attığımız bakış
Herhangi iki devrimci :1 Ay kendimi banlattım banım açılalı 3 gün oldu daha hiç devrimcilere sallamadım. Normal şartlarda şimdiye kadar 20 tane caps atardım, 33 gündür devrimcilerle kapışmıyorum bünyede şöyle bir iştah var.
6 aydır top görmedi delleniyor oğlan #shorts
youtube.com
İşin doğrusu bir veya bir buçuk ay önce yer işaretinde video biriktirdiğim twitter hesabını kapattım. Videoları orda biriktirdiğimi unuttum, bir ay geçtiği için twitter hesabı ve bütün biriktirdiğim videolar gitti. Şu an caps için kullanılabilecek video sayısı 0'a yakın. Banım açılınca twittera girdim bi baktım videolar yok şöyle oldum.Herhangi iki devrimci :
İşin doğrusu bir veya bir buçuk ay önce yer işaretinde video biriktirdiğim twitter hesabını kapattım. Videoları orda biriktirdiğimi unuttum, bir ay geçtiği için twitter hesabı ve bütün biriktirdiğim videolar gitti. Şu an caps için kullanılabilecek video sayısı 0'a yakın. Banım açılınca twittera girdim bi baktım videolar yok şöyle oldum.
Tüh lan çok üzüldüm geçmiş olsun azoİşin doğrusu bir veya bir buçuk ay önce yer işaretinde video biriktirdiğim twitter hesabını kapattım. Videoları orda biriktirdiğimi unuttum, bir ay geçtiği için twitter hesabı ve bütün biriktirdiğim videolar gitti. Şu an caps için kullanılabilecek video sayısı 0'a yakın. Banım açılınca twittera girdim bi baktım videolar yok şöyle oldum.
Anlık Kuroro… https://www.tiktok.com/@sonerrocakk/video/7306232906555477253Caps konusunu öldüren Euro 2024 konusuna attığımız bakış
Mangada çizim yerine paragraf görünce senin Togashi'ye tepkin