Ulan kafa dinlemek için kendimi banlattım gittim geldim, hala şu harem lobisi mevzusunu anlayamadım reis hayali lobi kurdun da bizi orada piyon olarak mı oynatıyon?
Ulan kafa dinlemek için kendimi banlattım gittim geldim, hala şu harem lobisi mevzusunu anlayamadım reis hayali lobi kurdun da bizi orada piyon olarak mı oynatıyon?
Reis yalnız yaklaşımından sonra lobinin adı harem değil başka bir şey lobisi olmalı
Reis yalnız yaklaşımından sonra lobinin adı harem değil başka bir şey lobisi olmalı
Ben evli barklı adamım kardeşim. Üzülerek seni engelliyorum yuvamı yıkacaksın.
Başka herhangi bir cevapta başın fena yanardı iyi toparladınBen evli barklı adamım kardeşim. Üzülerek seni engelliyorum yuvamı yıkacaksın.
@Montana banlanıp forumdan çıkınca amiral lobisinin dümenine Kuroro’nun geçmesini ve Kuroro banlanıp forumdan çıkınca da onun yerine dümene Montana’nın geçmesinin sırrını çözdüm sanırım…@Kuroro nun, dönmek için kendisinin banlanmasını bekleyen @Montana nın caps konusunda yalnız kalmasına tepkisi
Var Bi Yaşanmışlık ( Duydum Ki Bensiz Yaralı Gibisin )
www.youtube.com
Dümen diisin ?@Montana banlanıp forumdan çıkınca amiral lobisinin dümenine Kuroro’nun geçmesini ve Kuroro banlanıp forumdan çıkınca da onun yerine dümene Montana’nın geçmesinin sırrını çözdüm sanırım…Montana yine yapmış yapacağını
@Millennium Wizard ’a Dof mu, Lucci mi, Zoro mu diye soruyorlarShanks mı Aramaki mi diye sorulunca Kuroro @sensey
Usta Dof'u siler misin ?@Millennium Wizard ’a Dof mu, Lucci mi, Zoro mu diye soruyorlar