Amcadan haber var mı?
Amcadan haber var mı?
Carpe ile gurur duydum- Luffy fanları Luffy argümanı görünce
- DNS Luffy argümanı görünce...
@Alpamis @Raiden @II. Invictus @carpe d. em @Dattebayo..! @Jacques veee @Densetsu no Samurai
Bu arada ufak bir nüans var bakalım bulabilecek misin ?Carpe ile gurur duydum
Gif pavyon girişi gibi çok fazla dikkat dağıtıcı etmen var bulamadımBu arada ufak bir nüans var bakalım bulabilecek misin ?
Carpe ve Raiden’i aynı kişi canlandırıyor ViniciusGif pavyon girişi gibi çok fazla dikkat dağıtıcı etmen var bulamadım
Japonyadaki çaycı amcam fındık sezonu öncesi bahçe temizlemeye yıllık izine geldi. Bir süre bilgi veremeyecek.Amcadan haber var mı?
Seriye mi heyecanım kalmadı bölümler mi kötü artık bilmiyorum. Buraya ilk geldiğimde sürekli op gömen yaşlı abilere gıcık oluyordum içimdeki op heyecanını öldürüyorlardı. Şimdi ben de öyle oldum.. zamanla herkes eninde sonunda bu kıvama geliyor sanırım...
Şu mesaja bir kişi daha "herkes olmaktan korktuğuna dönüşür" videosunu atarsa Tiksav:Seriye mi heyecanım kalmadı bölümler mi kötü artık bilmiyorum. Buraya ilk geldiğimde sürekli op gömen yaşlı abilere gıcık oluyordum içimdeki op heyecanını öldürüyorlardı. Şimdi ben de öyle oldum.. zamanla herkes eninde sonunda bu kıvama geliyor sanırım...