Mihawk'tan euro için farklı konu açmasını iste.Futbol konusundaki mesajları okurken şampiyonlar ligi finalinde ve Euro 2024'ün tamamında mesaj atamıyacağım aklıma geldi.
Mihawk'tan euro için farklı konu açmasını iste.Futbol konusundaki mesajları okurken şampiyonlar ligi finalinde ve Euro 2024'ün tamamında mesaj atamıyacağım aklıma geldi.
Bu futbol konusundan ban yiyenlerin banı diğer konu açılana kadar sabit kalıcak diye kural vardı. Yani konu 1000 sayfa olana kadar sürücek. Haklı ban biraz sinirlenmiştim.Ne kadar ban yedin yav genelde 1 hafta falan atmıyorlar mıydı?
GS’li birinin banlandığını görünce beni. KeyifFutbol konusundaki mesajları okurken şampiyonlar ligi finalinde ve Euro 2024'ün tamamında mesaj atamıyacağım aklıma geldi.
Ulan o kadar laf ettim o konuda ban yiyene kadar göbeğim çatladı bana sinirlenseydin ya beraber banlanırdık hem Gs'li adamsın yaniBu futbol konusundan ban yiyenlerin banı diğer konu açılana kadar sabit kalıcak diye kural vardı. Yani konu 1000 sayfa olana kadar sürücek. Haklı ban biraz sinirlenmiştim.
Karşılıklı konuştuğum insanlara çok zor sinirlenirim. Gs'li futbolculara hocaya Ali koç'a bide İsmail Kartal'ın oğluna salladım baya ondan kelle gitti. Caps paylaştığım twitter hesabımdan attığım son videoya bak az kalsın bunu atıcaktım siteye kendimi son anda frenledim.Ulan o kadar laf ettim o konuda ban yiyene kadar göbeğim çatladı bana sinirlenseydin ya beraber banlanırdık hem Gs'li adamsın yani
Bakayım.Karşılıklı konuştuğum insanlara çok zor sinirlenirim. Gs'li futbolculara hocaya Ali koç'a bide İsmail Kartal'ın oğluna salladım baya ondan kelle gitti. Caps paylaştığım twitter hesabımdan attığım son videoya bak az kalsın bunu atıcaktım siteye kendimi son anda frenledim.
Ben burda takılıyorum rehabilitasyon gibi futbolda olsam büyük ihtimal bende banlanırım herhalde orası tam kaos ortamı Bu memlekette futbol ve siyaset konuşulmaz.Biz boşuna mı bu konudayız babayiğit.Bu futbol konusundan ban yiyenlerin banı diğer konu açılana kadar sabit kalıcak diye kural vardı. Yani konu 1000 sayfa olana kadar sürücek. Haklı ban biraz sinirlenmiştim.
Ben burda takılıyorum rehabilitasyon gibi futbolda olsam büyük ihtimal bende banlanırım herhalde orası tam kaos ortamı Bu memlekette futbol ve siyaset konuşulmaz.Biz boşuna mı bu konudayız babayiğit.
Timsah vs Lucky Luke, ban yeme speedrun'ı be, gözlerim yaşardıBen burda takılıyorum rehabilitasyon gibi futbolda olsam büyük ihtimal bende banlanırım herhalde orası tam kaos ortamı Bu memlekette futbol ve siyaset konuşulmaz.Biz boşuna mı bu konudayız babayiğit.