1 günlük geldim akşama doğru gidicem zaten yine bir kaç ay yokum.
Çayı kim yaptı diye sorarım en fazla
Gizli Amiralci @Lucky Luke yaptı. Bu zamana kadar amiralci olduğunu nasıl anlamadınız profilden subliminal mesajı vermiş.Çayı kim yaptı diye sorarım en fazla
Çay lobisi hakkında bilgi sahibi olmadığın için cahilliğine veriyorum bu durumunu değil mi @DefterdarGizli Amiralci @Lucky Luke yaptı. Bu zamana kadar amiralci olduğunu nasıl anlamadınız profilden subliminal mesajı vermiş.
Sen olayı çok yanlış anladın Serideki tek çaycı amiraller demek istiyor @Lucky Luke Crocoyu çaycı olarak görmüyor. Dur capsini yapayım şunun.Gizli Amiralci @Lucky Luke yaptı. Bu zamana kadar amiralci olduğunu nasıl anlamadınız profilden subliminal mesajı vermiş.
Kendisi daha timsahla muhatap olmamış belliSen olayı çok yanlış anladın Serideki tek çaycı amiraller demek istiyor @Lucky Luke Crocoyu çaycı olarak görmüyor. Dur capsini yapayım şunun.
@Montana yokluğunda yaşadığın travma şu şekil başka bir açıklaması olmaz @Azo feyfa onun yokluğunu doldurmaz sende
İzlerken üzüldüm la bu nasıl laf atma luke, biraz duygu ektir gönlüne zalım.@Montana yokluğunda yaşadığın travma şu şekil başka bir açıklaması olmaz @Azo feyfa onun yokluğunu doldurmaz sende
Keloğlanın En Büyük Acısı… #shorts
youtube.com