@carpe d. em yarın seni Zoro'cu yapalım ne dersin, öyle kapalı kapılar ardından pazarlıklar yok. Direkt fiyatını söyle
Ben lobiye gelmeden önce piyasada yoktu adam usta birden WB aklına gelmiş... Tüm lobilere birer tane benle uğraşacak adam yerleştirmişler zamanında. Çok büyük bir yapılanma ile karşı karşıyayız.
5 kavanoz bal ?@carpe d. em yarın seni Zoro'cu yapalım ne dersin, öyle kapalı kapılar ardından pazarlıklar yok. Direkt fiyatını söyle
Red,üstüne kamyon kamyon kedi dök.@carpe d. em yarın seni Zoro'cu yapalım ne dersin, öyle kapalı kapılar ardından pazarlıklar yok. Direkt fiyatını söyle
Çok o kadar etmez5 kavanoz bal ?
Köpekçiyiz biz Reis, yanlış adamı çağırdık o zaman dur yan hesabına atayım.Red,üstüne kamyon kamyon kedi dök.
@Alpamis ne veriyorsa 1 lobi fazlasını ver ona reddedilemez bir teklif yap.@carpe d. em yarın seni Zoro'cu yapalım ne dersin, öyle kapalı kapılar ardından pazarlıklar yok. Direkt fiyatını söyle
Okumaya üşenenler için son 10 sayfanın manşeti;
@Keepr 'ımda Real Madride geldikten sonra kendini kanıtlamak için ortasahadan pas vermek yerine kaleye abanıp direği sallayan Arda Güler heyecanı, aksiyonu var. Biraz acele ediyor hata yapıyor daha genç, toy pişecek.Kendi kaleme o kadar gol attım ki şu capsi hak ettim;