Kutsal Köpeklerin baş düşmanları Devrimcilerin destekçisi olan Devrimci Lobisine “dragoncu” vs. bölücü ifadeler kullanıp “ben sabocuyum, dragon pis kaka” fitneleriyle Devrimci Lobisini bölebileceğini zanneden Kutsalcılara tepkimiz ektedir;
Hayırdır, Ginny’i tecavüz edip öldüren Dragon mu Kutsal Ejderler mi?
Yalnız, kimsesiz bırakıldı.Hayırdır, Ginny’i tecavüz edip öldüren Dragon mu Kutsal Ejderler mi?
Bu nasıl bir yorum asdasdjhdfbs Konu Law savunmak olunca senElbaf konusuna yazdığımı geri alıyorum. Umarım Kuina'nın bir merdiven düşmesinde öldüğü gibi Kid'de denizin dibinde geberip gitmiştir. Huhhhh
Her Kuma'ya acıyıp onu övdüğünüzde de kemikleri sızlıyor mu acaba? Kuma'nın aklında bir gerilik yok. Dragon gitmesine de engel olmuyor Ginny'nin birinci dereceden dostu ama gitmiyor Kuma'da mı kötü şimdi? Dragon'da Kuma'a da onu koruyacak güçte olmadıklarının hükümete baş kaldırıp hayatta kalabilecek veya etraflarındaki insanları koruyamayacaklarını düşünüyorlar demekki. Ana Karakter herkese kafa atıyor diye tüm karakterlerin de aynı motivasyona sahip olması bekleniyor. Bak Kid, Shanksa kafa attı ana karakter balı olmadığı için kaybetmekle kalmadı bildiğin yok oldu. Law arkadaşlarını kurtaramadan kaçtıYalnız, kimsesiz bırakıldı.
Kedi Lobisi bundan sonra kardeş Lobidir. 2 Tane çok büyük kedi sever var Lobide.. ben ve @Keepr