Momo sempai zirvede kapattığı için, tekrar çıkmasını bekliyorum. Ne günlerdi. Milletin eleştirdiği çocuk şimdi ne oldu. Bu forum çok ahhhh aldı xd
Momo sempai zirvede kapattığı için, tekrar çıkmasını bekliyorum. Ne günlerdi. Milletin eleştirdiği çocuk şimdi ne oldu. Bu forum çok ahhhh aldı xd
Amiral Lobisi:Seride Ateş İmparatoru lakabı var ama Magma/Lav/Orman/Işık vs imparatoru lakabı yok ne ilginç.
Hayır yanı Kızıl Köpek ne? Orman meyveli adama ot yiyen boğanın lakabını takmak niye? Kutsala çay döken adama Sarı Maym... Tamam tamam mantıklı geldi diğer lakaplar.
Boşuna saldırmıyorlar yoldaşAmiral Lobisi:
"Amiraller, İmparator yenecek kadar güçlü adamlar"
İmparator Lobisi:
"Sağlıklı bir İmparator 2 Amirali aynı anda yener"
Devrimci Lobisi:
"Bizim Organizasyonun iki numarası İmparator"
Başkan çalışıyor yoldaş geçen o konuda sitem etmiştim kusura bakma. Gaza gelmiş olabilirim diğer transferleri görünce. Hayır apoletimi sökün diyeceğim ama zaten er olarak duruyorum lobide, daha aşağı rütbeye geçemem deAkşama çok iyi transferler açıklayabilirim @Skywalker teklif götürdüğüm büyük oyuncular var
Apolet sökmek yok. Biz ikimiz seninle Dragon-Ivankov tandemini oluşturuyoruz. Devrimciler gibi daha zor şartlardayız ama sorun değil.. bir kez baş koydukBaşkan çalışıyor yoldaş geçen o konuda sitem etmiştim kusura bakma. Gaza gelmiş olabilirim diğer transferleri görünce. Hayır apoletimi sökün diyeceğim ama zaten er olarak duruyorum lobide, daha aşağı rütbeye geçemem de
Bakkin değil mi o ya? Gel sen yeni bir sayfa aç. Ayıboğanın lobisine öncülük et.