Sonucu izleyenlerin hayal gücüne bıraktım. Neler yaşandığını herkes farklı şekilde hayal edebilir.Dayak yediğim bilinmiyor. Senin üstüne gitmedim büyük ihtimal nerelerdeyim.
Sonucu izleyenlerin hayal gücüne bıraktım. Neler yaşandığını herkes farklı şekilde hayal edebilir.Dayak yediğim bilinmiyor. Senin üstüne gitmedim büyük ihtimal nerelerdeyim.
@RedTeroR kesin şöyle dövdüm böyle dövdüm diye hayal ediyor ama bence ben üstüne gitmedim yendiğini düşünmesini sağladım mutlu olsun diye. Ama @RedTeroR 'ün durumu beni üzdüğü için de aldım başımı bir yerlere gittim. Gizeme karıştım. Efsane bir şekilde hiç beklemediği bir anda geri geleceğim.Sonucu izleyenlerin hayal gücüne bıraktım. Neler yaşandığını herkes farklı şekilde hayal edebilir.
Şaheser
Wano'da Kaido Luffy'nin yumruğu ile havada bayılırken benim eşkâl
Reyiz ölmeyi bayılmak sanmışsın sen.Wano'da Kaido Luffy'nin yumruğu ile havada bayılırken benim eşkâl
Beyazbıyıkçılığı bıraktıysan @Whitebear D ektedirYıllardır Shanks efsanesinin sırtından beslenen yonkou lobisi ile yollarımı ayırdığımı kamuoyunun bilgisine sunarım. Artık Shanks dışında hiçbir korsanla alakam bulunmamaktadır. @Mewtwo @sensey @Defterdar
@Kuroro, Kaido fanları ve BM fanları Wano'dan ayrılırkenYıllardır Shanks efsanesinin sırtından beslenen yonkou lobisi ile yollarımı ayırdığımı kamuoyunun bilgisine sunarım. Artık Shanks dışında hiçbir korsanla alakam bulunmamaktadır. @Mewtwo @sensey @Defterdar