Mucize yaratan insan lakabını İvankov okama diye bütün okamalara genellemişsin. Bu savunmanda ikna etmedi. Karar verildi @Skywalker Guernica'ya okama derken okamalığı bir kusur olarak söylemiştir. Korsanfan kayıtlarına geçilsin.
Mucize yaratan insan lakabını İvankov okama diye bütün okamalara genellemişsin. Bu savunmanda ikna etmedi. Karar verildi @Skywalker Guernica'ya okama derken okamalığı bir kusur olarak söylemiştir. Korsanfan kayıtlarına geçilsin.
Genelliyorsam bu onlar için daha iyi bir şey ama yine de sen bilirsin için fesatmış, bu kusur da sana yeter.Mucize yaratan insan lakabını İvankov okama diye bütün okamalara genellemişsin. Bu savunmanda ikna etmedi. Karar verildi @Skywalker Guernica'ya okama derken okamalığı bir kusur olarak söylemiştir. Korsanfan kayıtlarına geçilsin.
Hain lolololow@Mike Belki de hayatının en güzel yerinde ama....
Lütfen ayaktaysan otur, bir şey yiyor/içiyorsan bırak. Derin nefes al ver, sakin bir Mike olarak bak. :dd.d sjhjsh
Adamı neden sevmediğin anlaşıldı.
Ben kusur olarak mı görüyorsun demesem mucize yaratıyorlar diye bir şey uydurmayacaktın. Kendini temize çıkarmak için böyle savunma uydurdun ama malesef ikna olmadık.Genelliyorsam bu onlar için daha iyi bir şey ama yine de sen bilirsin için fesatmış, bu kusur da sana yeter.
Uydurmadım hatta dayanak bile sundum mangadan. Fesatsın ve fesatlığın ortaya çıkınca panikten aksini iddia edip kendini kamufle etmeye çalışıyorsunBen kusur olarak mı görüyorsun demesem mucize yaratıyorlar diye bir şey uydurmayacaktın. Kendini temize çıkarmak için böyle savunma uydurdun ama malesef ikna olmadık.
Uydurmadım hatta dayanak bile sundum mangadan. Fesatsın ve fesatlığın ortaya çıkınca panikten aksini iddia edip kendini kamufle etmeye çalışıyorsun
Eferüm bir yerden başlamak lazım. Tövbe de ettin mi tamamdır