Sen 1 hafta hava almaya çık bence forumdan Bu nasıl cümle başlangıcı böyleDevrimci Lobisi lideri @Skywalker ve Hurdacı Lobisi lideri @Kuroro
Sen 1 hafta hava almaya çık bence forumdan Bu nasıl cümle başlangıcı böyleDevrimci Lobisi lideri @Skywalker ve Hurdacı Lobisi lideri @Kuroro
Öyle bir cümle kurdum ki okuyan algısına göre yorumlar. Okamalar seride mucize yaratan karakterler ve Guernica mucize eseri iş başardı çatıda siz neye yordunuz?
Çok fena algı yapıyorlar reis, seni ivankov düşmanı, sabo düşmanı artı lobi lideri olduğunu falan düşündürtüyorlar @Azo feyfa gibi çaylaklara, işimiz zorSen 1 hafta hava almaya çık bence forumdan Bu nasıl cümle başlangıcı böyle
İlk ikisi düşmanlıktan üçüncüsü bizim lobinin büyüklüğünden sıradan bir üyeyi lider sanıyorlar.Çok fena algı yapıyorlar reis, seni ivankov düşmanı, sabo düşmanı artı lobi lideri olduğunu falan düşündürtüyorlar @Azo feyfa gibi çaylaklara, işimiz zor
Uygun olsun diye öyle yazdım yoksa lobinin liderinin @carpe d. em olduğunu biliyorum.İlk ikisi düşmanlıktan üçüncüsü bizim lobinin büyüklüğünden sıradan bir üyeyi lider sanıyorlar.
4. de ''Amiraller gri karakterlerdir.'' savunması.Dünyanın en iyi üç savunması
1.
2.
3.
Bu ne olm mesaja bubi tuzağı gibi yerleştirmişsinHurdacı Lobisi lideri @Kuroro
Bu ne zaman yaşandı @Kuroro hurdacı bile değil.. Orijinal 5’li Tikveş,Sodex,Fps,Monti,Invi.Hurdacı Lobisi lideri @Kuroro