Hurdacı lobisine hiç bir zaman girmedim şakalar yapıldı geçildi hurdacıların hurdacı olduğunu bile bilmiyordum nerden biliyim ben.Ne bileyim, gitmediği kapı kalmadı ki kime desen oluyor
Hurdacı lobisine hiç bir zaman girmedim şakalar yapıldı geçildi hurdacıların hurdacı olduğunu bile bilmiyordum nerden biliyim ben.Ne bileyim, gitmediği kapı kalmadı ki kime desen oluyor
hurdacı Lobisi'nin güvenlik kameralarından izledim, kapıyı çalmışsın ama lobide yokuz diye bağırıp açmamışlar ne zaman gelirsiniz diye sormuşsunHurdacı lobisine hiç bir zaman girmedim şakalar yapıldı geçildi hurdacıların hurdacı olduğunu bile bilmiyordum nerden biliyim ben.
Buradaki ortam kolpa. Lobi muhabbetine hakim olmak için forumdaki ciddi manga tartışmalarını takip etmen lazım. Tabi son zamanlarda pek aksiyon yok çoğu insan seriyi salıp makaraya bağladığı için. Uzun zamandır forumda olanlar kimin ne olduğunu bildiğinden sıkıntı yok da sen şimdi error veririsin mevzuları buradan takip etmeye kalkarsanSiz beni God Of War'daki heimdall sanıyosunuz sanırım ama değilim kim hangi lobide kim hangi lobide değil tam olarak bilmiyorum.(Heimdall'ın özelliği insanların düşüncesini okuyabilmesi.)
Montana fenerlimi.Futbol sohbet yeni konu açıldı, kaos çıktı @Montana yok..
Sen adama epey bilendin herhaldeMontana fenerlimi.