Bunlar amiralci, iyi çay demlerler çaycı olarak alalım @Tiksav Lee @Headhunter
Dragon’un neden sık sık balkona çıktığı da anlaşıldı. Reis dünyadaki adaletsizliği ve çarpık düzeni düşündükçe öfkeleniyor, öfkesini dindirmek için balkona çıkıp hava alıyor…Sakin reis yine ban yiyeceksin bak demedi deme. Bir balkona çık hava al Dragon gibi iyi gelir.
Başladık… @II. Invictus @Sodex @Kuroro Başlık yanlış yazmışız heyecandan affolaBen Lindbergh hakkında konu hazırlamak için izninizi istiyorum. Görüşürüz yoldaşlar. @Sodex @artyomdh @Kuroro @Azo feyfa
Bir sabah kalktığımda Devrim lobisine atandığımı fark ettim. Halkın iradesine saygı duyduğum için görevimi yerine getirmeye çalışıyorum.Ne Devrim Lobisinin reforma ihtiyacı var ne de sizin bir yere geldiğiniz.Kendi kendinize gelin güveyi oldunuz.
Dostum en azından gerçek Devrimci lobisi üyelerini etikle la en azından.Niye gidip kutsal fanlarını etiketliyorsunDevrimci lobisinden ayrılıyorum, iyi kötü günlerimiz oldu hakkınızı helal edin. @Skywalker @Headhunter @Büyük Korsan Kaidou @Montana @Kuroro @Sodex
Sinirden gitmiş ne bulup atmışBu kadar olmasa da gayet sakinim
Herkes gülsün diye atmadık müdür beğenmeyebilirsin saygı duyarız.
Devrimci lobisinden ayrılıyorum, iyi kötü günlerimiz oldu hakkınızı helal edin. @Skywalker @Headhunter @Büyük Korsan Kaidou @Montana @Kuroro @Sodex
Devrimci lobisinden ayrılıyorum, iyi kötü günlerimiz oldu hakkınızı helal edin. @Skywalker @Headhunter @Büyük Korsan Kaidou @Montana @Kuroro @Sodex