killz0ne 20 Şub 2017 #74 Vaas Montenegro dedi ki: 22 yaşındayım fairy tail okuyorum utanmıyorum Genişletmek için tıkla ... Ne ara 27 oldun lan sen!!!
Vaas Montenegro dedi ki: 22 yaşındayım fairy tail okuyorum utanmıyorum Genişletmek için tıkla ... Ne ara 27 oldun lan sen!!!
Shakan 20 Şub 2017 #77 Vaas Montenegro dedi ki: Ne ara 27 oldun lan sen!!! Genişletmek için tıkla ... Ruhun genç abi. Gerçi kendinde gençsin
Vaas Montenegro dedi ki: Ne ara 27 oldun lan sen!!! Genişletmek için tıkla ... Ruhun genç abi. Gerçi kendinde gençsin
Count Alucard 20 Şub 2017 #78 Geçen biri 20 falan dedi ama inanmıyorum muhtemelen 19 yaşındayım. 20 gibi hissetmiyorum kendimi.
Nebukadnezar 20 Şub 2017 #79 24 yaşındayım.Evlenmeden önce one piece'n sonunu görmek istiyorum.Evlilikten sonra çoluk çocuk derken unuturum herhalde one piece'i.Yani kafamdaki evlenme yaşıda 28 felan diyorum.Yani zor.Evlilikten sonra göreceğiz.
24 yaşındayım.Evlenmeden önce one piece'n sonunu görmek istiyorum.Evlilikten sonra çoluk çocuk derken unuturum herhalde one piece'i.Yani kafamdaki evlenme yaşıda 28 felan diyorum.Yani zor.Evlilikten sonra göreceğiz.