Bir de anket 5 yıllık. Kesin sonucun çıkması imkansız gibi bir şey.Kimileri yaşının bilinmesini istemiyor olabilir, belki sadece ankete katılmışlardır.
Bir de anket 5 yıllık. Kesin sonucun çıkması imkansız gibi bir şey.Kimileri yaşının bilinmesini istemiyor olabilir, belki sadece ankete katılmışlardır.
Yaş 28. Ruhen daha yaşlıyım. Anket 5 yıllıksa formun yaş ortalaması düşündüğümden baya yüksekmiş.Bir de anket 5 yıllık. Kesin sonucun çıkması imkansız gibi bir şey.
Anket yenilendi diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam.Yaş 28. Ruhen daha yaşlıyım. Anket 5 yıllıksa formun yaş ortalaması düşündüğümden baya yüksekmiş.
30+ oylar ne zaman kullanıldı, o altı kişi hala burda mı?Bir de anket 5 yıllık. Kesin sonucun çıkması imkansız gibi bir şey.
O zaman doğum günün şimdiden kutlu olsun. İlk sırayı kaptırmayalım.74 dakika sonra oy değiştireceğim.
Kırklı yaşlarda bir abi vardı ama nickini unuttum Benim yaşım belli zaten30+ oylar ne zaman kullanıldı, o altı kişi hala burda mı?
Yaş 27, demeyi unutmuşum.
Ben böyle prim görmedim.74 dakika sonra oy değiştireceğim.
25 yaşındayken 18 gösteriyor 80 hissediyordum. Şimdi toprak attım üstüme diyebilirim.Kırklı yaşlarda bir abi vardı ama nickini unuttum Benim yaşım belli zaten
@justahuman Peki ruhen kaç yaşında hissediyorsun
Yerimi ayırttım profiline uğrayacağım. 55 dakika sonra.74 dakika sonra oy değiştireceğim.
İşte örnek alınacak insan. Not edin söylediklerini bunun ışığında yaşayın30+ oylar ne zaman kullanıldı, o altı kişi hala burda mı?
Yaş 27, ruhen daha gencim
Dinlediğim şarkılar genelde fantastik şeyleri anlatıyor25 yaşındayken 18 gösteriyor 80 hissediyordum. Şimdi toprak attım üstüme diyebilirim.
Abartmıyorum 4 yaşındayken dinlediğim bir şarkı da yaşım 14 ama kendimi yaşlılar gibi hissediyorum diye bir söz vardı.
Aman canlar ne dinlediğinize dikkat edin
Yerimi ayırttım profiline uğrayacağım. 55 dakika sonra.
İşte örnek alınacak insan. Not edin söylediklerini bunun ışığında yaşayın