Garp uydurulmuş bir denizci efsanesi Kong yıkıp geçecek.
Bana da çok güçlü göründü başlarda ama nedense standartın üstünde çıkmayacağını düşünüyorum. Yani amiral, filo amirali neyse o işte. Ekstrem bir durumu yoktur. İşini gerektiği gibi yapıp terfisini almıştır. :/Bu adama Sengoku falan Kong - san diye hitap ediyorlarsa bilin ki çok güçlüdür.Bende yonkoya yakın yada denk izlenimi verdi.Luffynin yaptığı king kong gun çakma kalır muhtemelen bu adamda meyve varsa.Açar Sengoku gibi meyveyi tekniğin aslını yapar bence.
Bunların hiçbirine gerek yok.Eğer king kong meyvesi varsa bu adamın gücünü g4 formundan anlamak mümkün olacaktır.Luffynin yaptığının asıl versiyonu olacak işte.G4 yumruklarını hatta daha güçlüsünü sınırsızca kullanırsa serideki çoğu karakterden kan alır bu adam.Bana da çok güçlü göründü başlarda ama nedense standartın üstünde çıkmayacağını düşünüyorum. Yani amiral, filo amirali neyse o işte. Ekstrem bir durumu yoktur. İşini gerektiği gibi yapıp terfisini almıştır. :/
Öyle bir şey olursa şahane olur tabi. Ama King Kong meyvesinin türü ne olur? Mitolojik zoan mı? :/Bunların hiçbirine gerek yok.Eğer king kong meyvesi varsa bu adamın gücünü g4 formundan anlamak mümkün olacaktır.Luffynin yaptığının asıl versiyonu olacak işte.G4 yumruklarını hatta daha güçlüsünü sınırsızca kullanırsa serideki çoğu karakterden kan alır bu adam.
Mitolojik yada antik olur orası önemli değil yeter ki meyveyi görelim.Öyle bir şey olursa şahane olur tabi. Ama King Kong meyvesinin türü ne olur? Mitolojik zoan mı? :/
Zaten nereden baksan 80 yaşında adam hala o pozisyonda duruyorsa ya fikir adamıdır ya çok güçlüdür. :/