Valla helal olsun
@Chaos Bringer
Konudaki ilk yorumumda da çok mantıklı bulmuştum. Tutması beni de sevindirdi. Elbaf'ın dünyanın en güçlü krallığı olması beni şaşırttı mı ?
Tabi ki hayır!
Dorry - Broggy ikilisinin dövüşleri ve karakterleri, onur anlayışları içime o kadar işlemiş ki.. 850 bölümlük şu seride İzlerken tüylerimi diken diken eden tek vs. Dorry vs. Broggy'dir. O derece diyorum. Teoriye geçiş yapayım.
Loki'nin Lola'nın ikizi ile evlenmemesinin bence en büyük nedeni bu devlerin onur ve gurur anlayışı. Op evreninde iki tane savaşçı ulus var ve bu ulusların hayata bakış açılarının her anlamda tavan yapmış olduğunu düşünüyorum.
- Düşmanlarına kimsenin olmadığı kadar katı ve acımasızlar.
- Dostlarına kimsenin olmadığı kadar bağlılar (Dorry-Broggy)
- Dünyanın en inatçı ve laf anlamaz insanları bunlar.
- İnançlarına, gelenek ve atalarına son derece bağlılar.
- Eski kafa toplumlar.
- Saf, dürüst ve son derece samimi insanlar.
- Biriyle sorunun varsa onunla konuşarak değil dövüşerek halletmelisin felsefesindeler
- Birinin arzusu ölüm bile olsa bunun altında yatan sebebi bir ''erkek olarak'' anladıklarından birbirlerinin duygularına, isteklerine ve kararlarına karşı anlayışlı ve son derece saygılılar.
- Son derece deli, korkusuz, cesaretli ve güçlüler.
Şimdi. Bu iki uluStan birinde yaşasan evleneceğin kişinin kaçmasını bir reddedilme olarak görmen çok normal olurdu. Bu da bir erkeğin gurunu inciten bir olay olduğundan evlilik daha sonra başka biriyle de gerçekleşmedi. Hatta Lola'nın kendisi bile yine gerçekleşmezdi diye düşünüyorum.
İkinci ihtimal de şu olabilir.
@Nekomamushi 'nin yazdığı gibi Loki çok zeki ve kurnaz bir adam ise o kişinin Lola olmadığını anlar sonra da Mama'nın çarkına ciddi manada tükürürdü
Bu iki durumu göz önüne aldığımızda teorinin açık gibi görülen kısmı (neden ikiz kardeşi ile evlenmedi) açıklama bulmuş oluyor bence.
Tekrar eline sağlık. Sitede tutan bir teori olduğunu görmek güzel oldu