Bi kaybetsin senle de fikir alışverişi yaparım ama vereceğim cezayı sana devretmem@Shakky 'nin cezasını ben vereyim mi the office tarzı bir ceza var aklımda; ve hiç hoşuna gitmeyecek
Bi kaybetsin senle de fikir alışverişi yaparım ama vereceğim cezayı sana devretmem@Shakky 'nin cezasını ben vereyim mi the office tarzı bir ceza var aklımda; ve hiç hoşuna gitmeyecek
@Shakky yeni hesap açmak yokBi kaybetsin senle de fikir alışverişi yaparım ama vereceğim cezayı sana devretmem
Hikaye buraya kadar gelmişken, sisin yoğun olduğu zamanda tahminlerde bulunanlarla aynı etkide olmaz şimdi iddia edilen. :/
Ayna hala kullanışlı olabilir; mikronlarına ayrılmadıysa tabi@Shakky yapmaz öyle bir şey..
Bu arada ayna ile kaçma planı yattı ve Bege'nin kalesi ne kadar dayanacak? Aşılmaz bir defans değildir herhalde.. Diyeceğim o ki Mama düşmezse bizimkileri çiğ çiğ yer..
Bakalım bölüm çıkınca anlarız ama kullanılamaz haale geldiğini düşünüyorumAyna hala kullanışlı olabilir; mikronlarına ayrılmadıysa tabi
@Siyah Ateş beni çok sever ona yardımcı olayım pm'le süper fikirler geldi@Siyah Ateş Ağır cezalar nasıl oluyor senin için? Ne var aklında söylesene? Avatar diyorum parantez içi diyorum onlar basit diyorsun. Banlatmayı mı düşünüyorsun beni
@Shiki Yeni hesap açmak yok ne yau? The Office cezası nedir? Dwight gibi sayko cezaları buraya nasıl uyarlayacaksın ki? Hem olmaz o iş, benim davam Siyah Ateş'le. Sen elleşme, geriliyorum senin aklından geçen cezayı tahmin etmeye çalışırken..
İner diyorsan seninle iddiaya girelim. Hatta inmez diyorsan da iddiaya girelim. Yenilirsen 1 ay boyunca komiklik, trollük, geyik yapmayacaksın. Buyur istediğin cezayı ver bana. Ne diyosun?@Siyah Ateş beni çok sever ona yardımcı olayım pm'le süper fikirler geldi
Ceza cezadır şaki, hiç gerilme lütfen umarım kaybetmezsin