Big Mom'ın düşüp düşmeyeceği Lys den sonra belli olacağı için işe yaramazdıLYS'e kadar forumdan uzaklaştırılma iddaasına girseydin. Daha iyi olurdu.
Big Mom'ın düşüp düşmeyeceği Lys den sonra belli olacağı için işe yaramazdıLYS'e kadar forumdan uzaklaştırılma iddaasına girseydin. Daha iyi olurdu.
Neyse iş işten geçti zaten artıkFarklı bir zaman dilimi de belirleyebilirdin.
Bunu kendin için kullanabilirdin.
Sen de iddiaya girseydin keşke. 1 ay aşk sözü yazmama falan olurdu cezan. :/Yürü kızım kim tutar seni
Yok yapamam 1 ay dayanamamSen de iddiaya girseydin keşke. 1 ay aşk sözü yazmama falan olurdu cezan. :/
Biz senle iddiayı konuşuyorduk, girmeden yazılmıştı ben düzelttirdim ama senin tarafı düzeltmemişler demek kiO değilde Zagretle iddiaya girmişiz lakin Zagretin iddiasi yok. :/ Ben kazanırsam Zagret ne yapacak. :/
İddia koy da bari ortaya boşuna galeyana gelmeyelim.Biz senle iddiayı konuşuyorduk, girmeden yazılmıştı ben düzelttirdim ama senin tarafı düzeltmemişler demek ki
Senin iddiada benlik bişi yok ki lan o ne biçim iş Ben Zoro mu koy demişim alla allaİddia koy da bari ortaya boşuna galeyana gelmeyelim.