Okey Ekran görüntüsünü alıp arşive attım3 hafta+ 3 bölüm yorumu?
Okey Ekran görüntüsünü alıp arşive attım3 hafta+ 3 bölüm yorumu?
Hani abi daha karar veremedin mi?Düşünüyorum şu an.
Toriko'yu yerin dibine sokan uzun bir inceleme konusu açacaksın, iki ay boyunca her One Piece bölümünü bölüm yorumlarında öveceksin. Her bölümde "Çok İyi"ye oy vereceksin ve Toriko'yu ezenlere destek olacaksın.Hani abi daha karar veremedin mi?
Big Mam düşmezse bizim mahallenin elektriğini kesebilirsin bak, çıta falan bırakmıyorum iddiada.
Ben de düşünerek vericem dedim ama düşünmedim hiç inmez dedim. @Monkey D. Dragon salla bişe gitsin.Ha pardon ozaman,bir şey de ya maksat eğlence
Benimkini geliştirilmiş hali gibi oldu.Toriko'yu yerin dibine sokan uzun bir inceleme konusu açacaksın, iki ay boyunca her One Piece bölümünü bölüm yorumlarında öveceksin. Her bölümde "Çok İyi"ye oy vereceksin ve Toriko'yu ezenlere destek olacaksın.
Ortaya ne koyuyorsun?Dressrosa arc kaç sayı kaç sene sürdü bilmiyorum fakat bu kadar kısa bir zamanda şuan ki arc'ın yarısı tamamlanmışsa Big Mom'un inmesi tamamen hayal ürünü olur. Ben oyumu Big Mom inmezden yana kullanıyorum.
Kazanırsam ne elde ediyorum? Ona göre riske giricem.Ortaya ne koyuyorsun?
Haklı çıkmanın gururunu yaşayacaksın. Bilendiğin biri varsa, onunla da iddiaya girebilirsin eğer aksi oy kullanmışsa.Kazanırsam ne elde ediyorum? Ona göre riske giricem.