BM inerse de ben sileceğim. Bir düşün istersen :/Ben Carrot'u gördüğüm gün, bir ışık belirdi. Onu bırakmam.
BM inerse de ben sileceğim. Bir düşün istersen :/Ben Carrot'u gördüğüm gün, bir ışık belirdi. Onu bırakmam.
Yok da big mom u yenecek kapasite de cidden yok. Yani bu bayağı saçma olur.Dressrosadan da kaçacaklardı guya. Olayın istisnası yok. Olsa haklisın derdim ama maalesef diyemiyorum.
Hocam on gün var kayda değer bir şey koyacağım.Ortaya Ne koyuyorsun?
Normalde Crackeri de yenemezdi. İslattilar yendi.Yok da big mom u yenecek kapasite de cidden yok. Yani bu bayağı saçma olur.
Hocam on gün var kayda değer bir şey koyacağım.
Baya bir ıslattılar hem de Adam ıslata ıslata dövdüNormalde Crackeri de yenemezdi. İslattilar yendi.
Diğer bosslar için de aynı şey geçerli. Onlar da " bir şekilde" aradan çıktı. Ama mom un durumu gerçekten farklı değil mi. Luffy bugüne kadar kademeli gitti diyebiliriz. Yenemese de ezilmez yahut destekle bir şeyler yapabildi diyebiliriz. Ama mom un düşmesi için imkan görmüyorum. Diyorum ya sabit dursa luffy onu yenemeden hakisi biter.Normalde Crackeri de yenemezdi. İslattilar yendi.
What the .... Ulan ben en büyük iddayı ortaya koyan kişi olarak görüyordum kendimi bunu okuyana kadarinmicek inerse 1 ay Skyler white avatarı yaparım