Bazıları insan içine çıkamayacak.Sonucu ne olursa olsun her türlü eğlenceli olacak Herkes sağlam iddalarda bulunuyor.
Bazıları insan içine çıkamayacak.Sonucu ne olursa olsun her türlü eğlenceli olacak Herkes sağlam iddalarda bulunuyor.
Yahu bırak şimdi. Sen şu anki durumları bilmiyorsun yani öyle mi?Yahu okuyacak seri kalmadı ki, hoş OPu da dressrosadan beri okumuyorum. OPtan ziyade Korsanfan baģimlilık yapıyor, 2010dan beri uyeyim malum.
@Eustass Captain Kidd ile de ben girdim. İki hafta iki hafta paylaştıralım o zaman. Hem bir haftan boşa çıkar belki bir kişiyle daha iddiaya tutuşursun. Öyleyse winter is comingBen daredeville iddaya girdim 1 hafta parantez içim ona ait ve avatarim. Kalan 3 hafta için seninle girelim. 3 hafta boyunca parantez içini ve avatarını ben belirleyecegim. Eger mom bu arcta herhangibiri tarafından düşürülürse sende bana istedigin parantez içi ve avatari kullandirmakta özgürsün istediğimiz kadar da değiştirebiliriz. Varsan girek.
Mom inerse teröristlerin inlerine girecem tek başıma!@NiTian ErXing
Mom inerse kışladan kaçacakmışsın. Var mı aslı?
Her şeyi spoiler konusundaki yorumlardan öģrendim.Yahu bırak şimdi. Sen şu anki durumları bilmiyorsun yani öyle mi?
Uuu daha da iyiymiş. Leşlerinin başında bir foto çekinip atarsın artık!Mom inerse teröristlerin inlerine girecem tek başıma!
İyi deneme ama cık. Haydi kabul et Op>Toriko yazacaksın.Her şeyi spoiler konusundaki yorumlardan öģrendim.
Bu arc için bahsediyorsan kim indiriyorsa indirsin. Ama sonraki arc'lar buna dahil değil.Buna Bu arcta zayıflayıp başkasının indirme ihtimali dahil. Luffy her türlü indirecek de sizin için kapsami genişletiyorum bakiñ.
Haşa tövbe de.
Dressrosadan da kaçacaklardı guya. Olayın istisnası yok. Olsa haklisın derdim ama maalesef diyemiyorum.
Tamamdır 2 hafta boyunca istediğim avatarı ve parantez içini kullanıcaksın. Mom düşerse de ben kullanıcam.@Eustass Captain Kidd ile de ben girdim. İki hafta iki hafta paylaştıralım o zaman. Hem bir haftan boşa çıkar belki bir kişiyle daha iddiaya tutuşursun. Öyleyse winter is coming