Sabırsızlıkla bekliyoruzBaştan okumam lazım abi unuttum baya seriyi ayrıntılı analiz yapacam, iddiada da bir süre belirtmemişiz ama çok gecikmeden açarım, şu avatar övgü durum mesajı vsden kurtulayim da.
Sabırsızlıkla bekliyoruzBaştan okumam lazım abi unuttum baya seriyi ayrıntılı analiz yapacam, iddiada da bir süre belirtmemişiz ama çok gecikmeden açarım, şu avatar övgü durum mesajı vsden kurtulayim da.
Pembe kuş yapsana@Smoker geç olsun, güç olmasın Foruma önümüzdeki iki hafta çok sık giremeyebilirim, eğer cezamı çekmediğimi düşünürsem bir ay yerine bir buçuk ay doflamingo fanı olurum. Zaten Doflamingo Sama'nın fanı olmak benim için bir onurdur.
Hakiki bir doflamingo fanı (Ben gibi) asla doflamingo sama'yı küçümseyen avatarlar kullanmaz. Zaten istesem de kendilerini küçümseyemem.Pembe kuş yapsana
Pis Dof fanıHakiki bir doflamingo fanı (Ben gibi) asla doflamingo sama'yı küçümseyen avatarlar kullanmaz. Zaten istesem de kendilerini küçümseyemem.
Şu iddia geçsin bir hele, bu günlerin acısını çıkarırım
Gün gelecek herkes Doflamingo Sama'nın fanı olacak.Pis Dof fanı
Gel bakalım sen elimizden çekeceğin var kuş capslerini unutmadık. Aralıksız övmeye başlasan iyi olur.Gün gelecek herkes Doflamingo Sama'nın fanı olacak.
O yüzden sonradan pişman olacağın laflar etmemeni tavsiye ederim.
Övmek ne demek, Doflamingo Sama'ya canım fedaGel bakalım sen elimizden çekeceğin var kuş capslerini unutmadık. Aralıksız övmeye başlasan iyi olur.