Bizde kaçmak olmaz, taktiksel geri çekilme olur.Luffy bile senin gibi kaçmadı
Dressrosadan beri okumuyordum şu seriyi, mecburen bu bölümü okuyacaz artık. Görmeden inanmam yoksaKadın konuşuyor bölümde. Uğraşma boşuna.
Bizde kaçmak olmaz, taktiksel geri çekilme olur.Luffy bile senin gibi kaçmadı
Dressrosadan beri okumuyordum şu seriyi, mecburen bu bölümü okuyacaz artık. Görmeden inanmam yoksaKadın konuşuyor bölümde. Uğraşma boşuna.
Mundungus Fletcher, Argus Filch, Dolores Umbridge. Bunlar daha güzel olur :KHarry Potter serisinde (bana göre) doğru düzgün tasarlanan tek adamı avatar yapmam benim açımdan da hoş olmaz, ceza olmazdı o zaman. Ben Harry, Ron falan diyeceksin diye korktum, fangirl gibi gezerdik artık.
Mundugus Dayı kim bilmiyorum ama dürümcüye benziyor, biraz zorlarsak De Niro, olur o olur. 20 yıl sonra zaten Filch'e benzerim ben moral bozmayalım alt tarafı bi iddia kaybettik. Dolores Teyze konusundaysa Allahınız varsa yaptırmazsınız diyorum.Mundungus Fletcher, Argus Filch, Dolores Umbridge. Bunlar daha güzel olur :K
O zaman Dolores.Mundugus Dayı kim bilmiyorum ama dürümcüye benziyor, biraz zorlarsak De Niro, olur o olur. 20 yıl sonra zaten Filch'e benzerim ben moral bozmayalım alt tarafı bi iddia kaybettik. Dolores Teyze konusundaysa Allahınız varsa yaptırmazsınız diyorum.
Neyse hala Harry'den iyi.O zaman Dolores.
Neyse hala Harry'den iyi.
Ters psikoloji yaparken yalama oldum ben. Ron'dan iyidir.
Son kararım. Bunu sen istedin.
İtici karakterler olarak bunlar geldi aklıma.Mundugus Dayı kim bilmiyorum ama dürümcüye benziyor, biraz zorlarsak De Niro, olur o olur. 20 yıl sonra zaten Filch'e benzerim ben moral bozmayalım alt tarafı bi iddia kaybettik. Dolores Teyze konusundaysa Allahınız varsa yaptırmazsınız diyorum.
Yok, bu olsun.Ters psikoloji yaparken yalama oldum ben. Ron'dan iyidir.
Tamam yazdım kenara daha da değiştirmem.Yok, bu olsun.
Bana hepsi aynı. De Niro hoşuma gitmişti sağlık olsun.İtici karakterler olarak bunlar geldi aklıma.