Aynen G4'e koka basmak zorunda kalıyor bi sınırı var yani.Ama savunması seri için nihai duruyor açıkçası .Oda bence BM'yi zekadan kısmıştır heralde.Gidipde Mihawk KK olur diyenler var,Akainu'da yonko alır diyenler var veriler tam tersi iken.Bunların abartılmasındansa BM abartılması normal bana göre.Bana geldi galiba.Neyse g4 işlemiyor,hiçbir şey işlemiyor demek abartı işte.Saf bedenine bile hiçbir şey işlemiyorsa gitsin kokalı haliyle tek başına kk olsun.Hiçbir şey işlemiyorsa neden bu kadın güçlenme derdinde ? Ayrıca önceki yorumlarda g4 işlemiyor demişler ama böyle bir veri yok.G4 saldırısını kokayla savundu diye bu çıkarım yapılamaz.Kadın orda alttarafı savunma yaptı.Shanks'ın kılıcıyla Aka'ya yaptığından hiçbir farkı yok.Darbeyi göğsünden vs. yiyip aynı şekilde gülsün bakalım.Ha koka savunması yapmış BM'nin bende öyle çok fazla etkileniceğini düşünmüyorum ama hiçte işlemez değil.
Savunması seri içinde nihai duruyor demek ayrı hiçbir şey işlemiyor demek ayrı.Hiçbir şey işlemiyor deyince sanki diğer yonkolar bile hasar veremezmiş gibi bi anlam çıkıyor.Zaten kadın serinin zirve isimlerinden biriyken şu savunmaya sahip olması çokta şaşırtıcı değil bence.BM diğer yonkolara göre daha çok işlendi diye BM>all olmaz.Diğer yonkolardan daha azı çıkma(z)yacak.Aynen G4'e koka basmak zorunda kalıyor bi sınırı var yani.Ama savunması seri için nihai duruyor açıkçası .Oda bence BM'yi zekadan kısmıştır heralde.Gidipde Mihawk KK olur diyenler var,Akainu'da yonko alır diyenler var veriler tam tersi iken.Bunların abartılmasındansa BM abartılması normal bana göre.
Yeni arc ismi gözüksün görürsün.@Monkey D. Dragon Fikir D.Adamını görelim.
Vay vazgeçmiyorsun he.Yeni arc ismi gözüksün görürsün.
Yeni arca kadar çamur banyosu yapmakla meşgul şu an ne olur ne olmaz diye.Vay vazgeçmiyorsun he.
Heheheh, yeni ark da hele Dragon`u müthiş fikirleriyle görürsek daha bi cuk oturur boşver ertelesinYeni arca kadar çamur banyosu yapmakla meşgul şu an ne olur ne olmaz diye.
E artık yaparsın.Yeni arc ismi gözüksün görürsün.