Ark belli olsun da açarız.Çaktırma yahu sende. Yalnız kalmayalım diye şeediyorum.
Savunulacak yanı yok zaten adamın.
Sen hani Jinbei iddası açacaktın?
Kaidoya kadar ara iddaalar bulmak güzel olur.
Ark belli olsun da açarız.Çaktırma yahu sende. Yalnız kalmayalım diye şeediyorum.
Savunulacak yanı yok zaten adamın.
Sen hani Jinbei iddası açacaktın?
Kaidoya kadar ara iddaalar bulmak güzel olur.
Aziz Charlos-samaya herkes destek vermeli.
Amirallerin tasmasını tutan adam hafiife ALINAMMAZ
Laf bana mı?İddiaların bir bir gerçekleştiğini görünce içimin yaları eridi. Özelikle karaktersiz profiller yerine Rosinante reis gibi profilleri görmek insanı mutlu ediyor.
Stockholm sendromu gibi olmuş bu biraz.Aziz Charlos-samaya herkes destek vermeli.
Amirallerin tasmasını tutan adam hafiife ALINAMMAZ
Haini baştacı etmek çok ağır bir ceza umarım bu zulüm yakında son bulur okurken sol tarafı elimle kapatacağım neredeyse.Laf bana mı?
Dof nasıl kardeş katili olunur diye kitap yazsa yok satar. Böyle kardeş düşman başına, hain Roci varken düşmana ne gerek var.Stockholm sendromu gibi olmuş bu biraz.
Haini baştacı etmek çok ağır bir ceza umarım bu zulüm yakında son bulur okurken sol tarafı elimle kapatacağım neredeyse.
Hapisten kaçana kadar yazıyordur bence bitirdikten sonra Shiki gibi firar etmesi yakındır.Dof nasıl kardeş katili olunur diye kitap yazsa yok satar. Böyle kardeş düşman başına, hain Roci varken düşmana ne gerek var.
Kim üstüne alınırsa artık o beni bağlamıyor ama şöyle bir bakınca kaybedenlerin hangi kesim olduğu belli.Laf bana mı?
Hazır hatırlatmışken alacağımı da alayım icraya çıkartmayın beni.Bende buna ek olarak eğer Mom inmezse 1 ay boyunca Carrot'u gömeceğim. Tavşandan en fazla yahni olur diyeceğim. Tavşan eti yahnisi de güzel olur.
Vay be bizim böyle bir iddiamız mı vardı? Hahha. Uçan kuşla iddiaya girmişim. Gömeriz. Sen ne yapıyon, nasılsın?Kim üstüne alınırsa artık o beni bağlamıyor ama şöyle bir bakınca kaybedenlerin hangi kesim olduğu belli.
Hazır hatırlatmışken alacağımı da alayım icraya çıkartmayın beni.
Selim avatar efsane olmuşVay be bizim böyle bir iddiamız mı vardı? Hahha. Uçan kuşla iddiaya girmişim. Gömeriz. Sen ne yapıyon, nasılsın?