Güzel duruyor ama ha. Garip bir şekilde yakışmış.Birinden birini seç. İkisi çok ağır olur
Sert bakışları yeter. Gece rüyalarımıza girmese bari.
Güzel duruyor ama ha. Garip bir şekilde yakışmış.Birinden birini seç. İkisi çok ağır olur
Sert bakışları yeter. Gece rüyalarımıza girmese bari.
Zorlama istersen şimdi.Aslında konu yanlış oldu. Bence açılması gereken konu Luffy vs Kid ve tayfası olmalı? Sence de öyle değil mi?
@Daredewill
Parantez içi yakıyor.
Sempatik olmuş yeni avatar.Birinden birini seç. İkisi çok ağır olur
Aslında çok derin bir karakter kendileri. Forumdaşlar sadece dış güzelliğe önem verdikleri için bu adamın değerini anlayamıyorlar. Yoksa iç güzelliği ile beraber değerlendirildiğinde ortaya nevi şahsına münhasır bir karakter ortaya çıkıyorGüzel duruyor ama ha. Garip bir şekilde yakışmış.
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz. MükemmelSempatik olmuş yeni avatar.
Zamanını almayayım öyleyse, bir süre Amiral >>> Yonko yaz yeter.
Bu adam sevilmez mi ya. Şu haşin bakışlar, kendinden emin duruşlar, her şeyin sahibi benim edaları. 24 Haziran'daki erken seçimde aday olsa oyum garanti bunaydı@Çörekçioğlu Luffy Avatar yakıyor Charloss severler kulübüne hoş geldin
Amiral>>>Yonko yeterli öyleyse. Reverie geldi, illaki malzeme çıkar.Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz. Mükemmel
Amiral>>> Yonko ya da Amiral=Yonko dan birisini seç demek istedim İkisi çok ağır olur. Bir ay amiral >>> yonko savunacağız o zaman Allah'tan bilinmeyen karakterlerin vs leri askıya alındı. Fazla iş düşmeyecek bize
Bu adam sevilmez mi ya. Şu haşin bakışlar, kendinden emin duruşlar, her şeyin sahibi benim edaları. 24 Haziran'daki erken seçimde aday olsa oyum garanti bunaydı
Kesinlikle. İlk başlarda sevmiyordum şimdi yavaştan sevmeye başladım.Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz. Mükemmel
Amiral>>> Yonko ya da Amiral=Yonko dan birisini seç demek istedim İkisi çok ağır olur. Bir ay amiral >>> yonko savunacağız o zaman Allah'tan bilinmeyen karakterlerin vs leri askıya alındı. Fazla iş düşmeyecek bize
Bu adam sevilmez mi ya. Şu haşin bakışlar, kendinden emin duruşlar, her şeyin sahibi benim edaları. 24 Haziran'daki erken seçimde aday olsa oyum garanti bunaydı