Kaderinse de gülersin seyyah efendi! Ben kindar değilim valla. Boku no Hero'nun ismi geçince Midoriya'dan ziyade bu arkadaşın atayım dedim.
Kaderinse de gülersin seyyah efendi! Ben kindar değilim valla. Boku no Hero'nun ismi geçince Midoriya'dan ziyade bu arkadaşın atayım dedim.
Zuahahaha şuan olayların tam beklediğim kısmı gelmişken mi
Monkey D. Dragon: 1 ay parantez içine "Fikir D. Adamı" yazacak ve 1 hafta Kizaru avatarı kullanacak.Zuahahaha şuan olayların tam beklediğim kısmı gelmişken mi
Luffynin falan düşürmesini kim bekledi de Luffyler gidince iddia kesinleşiyor lan. Yeni ada yada arc ismi bölümde geçmeden arc bitmez bunu da ben mi öğreteyim?
Tezcanlı olmayın hemen. Havalara girilmiş falan.
Sen ne diyon değişik?Zuahahaha şuan olayların tam beklediğim kısmı gelmişken mi
Luffynin falan düşürmesini kim bekledi de Luffyler gidince iddia kesinleşiyor lan. Yeni ada yada arc ismi bölümde geçmeden arc bitmez bunu da ben mi öğreteyim?
Ben o kutucuğu görmeden yapmam. Bölüm gelsin bişi değişmezse eyw.Sen ne diyon değişik?
"Gelecek sayının ön gösteriminde yer alan editör notuna göre One Piece Reverie arkına girecek."
Korkudan unutmuşsun bakıyorum. Bizimkiler gittikten sonra Mom'un düşme haberi gelirse bile sayılmaz denmişti.Zuahahaha şuan olayların tam beklediğim kısmı gelmişken mi
Evet onu hatırlıyorum ama iddia arc sonuna kadar geçerli. Yeni arc yazısı çıktı mı bölümde?Korkudan unutmuşsun bakıyorum. Bizimkiler gittikten sonra Mom'un düşme haberi gelirse bile sayılmaz denmişti.
Ark bitti, tayfa gitti ve Mom düşmedi. Bundan sonra düşmesi önemsiz. Ki düşmez de zaten.
Daha ne lazım sana.Evet onu hatırlıyorum ama iddia arc sonuna kadar geçerli. Yeni arc yazısı çıktı mı bölümde?
"Gelecek sayının ön gösteriminde yer alan editör notuna göre One Piece Reverie arkına girecek."
Ne zaman çamura yattım lan huştDaha ne lazım sana.
Neyse haftaya yaparsın artık. Çamura yatma da.
Dragon nickinin hastasıydım keşke kaybetmeseydin iddiayı yazık olacakNe zaman çamura yattım lan huşt